Στρέφεται προς τον Πιρές για εναλλακτική

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές για την απόκτηση του Φελίπε Πιρές, ο οποίος αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι η εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Νάρσινγκ.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές για την απόκτηση του Φελίπε Πιρές, ο οποίος αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι η εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Νάρσινγκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Χόφενχαϊμ, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, την εφετινή σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί πέρυσι στην Αούστρια Βιέννης με τη μορφή δανεισμού και είχε αντιμετωπίσει την Ένωση, ως αντίπαλο στους ομίλους του Europa League. Σε 45 συμμετοχές, ο Βραζιλιάνος παίκτης είχε οκτώ γκολ και εννέα ασίστ με την αυστριακή ομάδα. Ο Πιρές φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του μεσοεπιθετικού, εφόσον «ναυαγήσει» η υπόθεση του Νάρσινγκ, του οποίου η απάντηση αναμένεται εντός της Τετάρτης, για την ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.