Μια μικρή μεγάλη πρώτη εμφάνιση του “Hellboy” θα γίνει τον επόμενο μήνα

Με αποκλειστικό πάνελ κατά τη διάρκεια του Comic-Con της Νέας ΥόρκηςΑντίστροφα μετράει ο χρόνος...

Με αποκλειστικό πάνελ κατά τη διάρκεια του Comic-Con της Νέας Υόρκης

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις μεγάλες αποκαλύψεις που θα σχετίζονται με το ερχόμενο reboot του “Hellboy”. Πολύ σύντομα, σε σχεδόν ένα μήνα, στο NYCC το νέο “Hellboy” θα έχει πάνελ, θα έχει τον πρωταγωνιστή David Harbour, θα έχει τον δημιουργό Mike Mignola και μαζί προβλέπεται να έχει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν.

Το Joblo μετέφερε το tweet που κοινοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του NYCC στο Twitter. Ένα μικρό βίντεο των έξι δευτερολέπτων αρκούσε για να μας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο παρουσίας του επόμενου Hellboy. Στις 6 Οκτωβρίου θα βρεθούν εκεί οι συντελεστές της ταινίας, όπως αναφέρει κατατοπιστικά και η περιγραφή στη λεζάντα. “Μην χάσετε το πάνελ του ‘Hellboy’ το Σάββατο, με τους David Harbour, Sasha Lane, Daniel Day Kim, Ian McShane και τον δημιουργό των κόμικ Mike Mignola”.

Το reboot δεν πρόκειται να αργήσει να κυκλοφορήσει, αφού η ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2019. Η επίσημη σύνοψη μάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά. “Η ταινία ακολουθεί λοιπόν τον Hellboy στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει τη Nimue, σύντροφο του Merlin και Blood Queen. Αλλά η μάχη τους θα φέρει το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που ο ήρωας προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει”.

Κι αν η περίληψη προκαλεί αγωνία και θεωρίες στους φαν, οι φωτογραφίες του πρωταγωνιστή David Harbour, μέσα από τα γυρίσματα, που τον δείχνουν ως τον αγαπημένο “Red” ήρωα, είναι ικανές τόσο να καθησυχάσουν όσο και να διεγείρουν την ανυπομονησία.

Συνοψίζοντας, από το reboot του “Hellboy” έχουμε πρωταγωνιστές, έχουμε φωτογραφίες και σύνοψη, έχουμε και τη βασική ανταγωνίστριά του Red, και φυσικά ημερομηνία πρεμιέρας. Η πρεμιέρα της ταινίας θα είναι στις 11 Ιανουαρίου 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.