Αρης: Δεν υπάρχει θέμα Κονέ

Διαψεύδουν οι άνθρωποι της ομάδας μια φημολογία που πάει -συνειρμικά- να κινήσει θέμα ενδιαφέροντος για τον παίκτη-Την Παρασκευή (14/9) στις 19:00, η ομάδα στο περίπτερο του Αρη στη Δ.Ε.Θ.-Μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια για Λεβαδειακό

Ο Αρης διαψεύδει ότι μπορεί να υπάρξει θέμα Κονέ. Επειδή δεν έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες, οι άνθρωποι της ομάδας απάντησαν σε μια φημολογία που πήγε να αναπτυχθεί και να οδηγήσει, συνειρμικά, σε ενδιαφέρον για τον παίκτη. 
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα του Αρη θα πάει από το περίπτερο της ομάδας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή (14/9) στις 19:00.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, με τον Λεβαδειακό (Δευτέρα 17/9) συνεχίζεται κανονικά με τα εισιτήρια που έχουν κυκλοφορήσει να παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.
Στην μπουτίκ μπήκε και δεύτερη τηλεφωνική γραμμή (με νούμερο, ‭2310322282‬) ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος και με τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και με τα διαρκείας τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς τους ενδιαφερόμενους μέχρι και αυτό το παιχνίδι.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.