Αυτόνομος ο “Daredevil” στον τρίτο του κύκλο

Θα τον φάει η μοναξιά...Πολλοί φαν των Marvel-ικών σειρών του Netflix ελπίζουν να δουν μερικά...

Θα τον φάει η μοναξιά…

Πολλοί φαν των Marvel-ικών σειρών του Netflix ελπίζουν να δουν μερικά στοιχεία των αγαπημένων τους ηρώων να πηγαινοέρχονται μέσα στις σειρές του κολοσσού του streaming. Δυστυχώς, ο showrunner Erik Oleson επιβεβαιωμένα κατέρριψε τις προσδοκίες, και αποκάλυψε πως δεν θα υπάρχουν crossover μεταξύ των σειρών Marvel/Netflix, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Από την πρόσφατη επίσκεψη του IGN στο πλατό του Daredevil μάθαμε σχετικά με την απουσία των crossover, όταν ο Oleson αποκάλυψε πως προσωπική του επιθυμία ήταν μία αυτόνομη προσέγγιση της σειράς για την 3η της σεζόν και πως υπάρχει η ανάγκη να επικεντρωθούν στον πυρήνα του Daredevil και το δικό του cast, αντί να φέρουν τη Jessica Jones ή τον Frank Castle.

“Ήθελα να είναι αυτόνομο, δεν έκανα crossover σε αυτή τη σεζόν”, δήλωσε ο Oleson. “Ήθελα να επιστρέψω πραγματικά στους βασικούς χαρακτήρες, και να χρησιμοποιήσω την πραγματική υπόσταση για να επικεντρωθώ στο ποιοι πραγματικά είναι και να τους ξεδιπλώσω προτού συστήσω και άλλα είδη στοιχείων του MCU, τουλάχιστον όσα διαθέτει το Netflix. Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στους κεντρικούς χαρακτήρες και να αφηγηθώ μία ιστορία οδηγημένη από εκείνους σε αυτή τη σεζόν, όπου η δράση είναι εκπληκτική και σε βρίσκει απροετοίμαστο”.

Ο τρίτος κύκλος έρχεται ως επακόλουθο των γεγονότων του “The Defenders”, όπου είδαμε τον Daredevil να συνεργάζεται με τους Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist για να νικήσουν τον The Hand. Οι υπόλοιπες σειρές των Netflix/Marvel κράτησαν το στοιχείο του crossover αρκετά μέσα στις σεζόν τους, με τη δεύτερη σεζόν του “Luke Cage” να ενώνει τον Luke και τον Danny, του “Iron Fist”, ενώ η Misty Knight είχε σημαντικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του “Iron Fist”.

Αλλά με τον Oleson να επιβεβαιώνει έναν πιο “γειωμένο” τόνο για τη τρίτη σεζόν του “Daredevil”, εμπνευσμένο μάλιστα από την ιστορία του κόμικ “Daredevil: Born Again”, φαίνεται πως το σύμπαν που έχει δημιουργηθεί για το κανάλι του Netflix δεν θα έχει χώρο για πολλές ακόμα μεγάλες συναντήσεις.

Η τρίτη σεζόν του “Daredevil” θα κάνει το ντεμπούτο της στο Netfilx στις 19 Οκτωβρίου και έχει ένα καινούργιο trailer για το κοινό του.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.