«Τα Τέσσερα Κοριτσάκια»: Ένα μανιφέστο πάνω στον έρωτα και τις μάχες των λαών

Θα είμαστε ευτυχισμένες. Κανένας πόλεμος δεν θα μας νοιάζει. Εμείς θα είμαστε προτεκτοράτο του ουρανού κι απ’ την στρατιωτική μας βάση, θα εκτοξεύουμε αστέρια και σύννεφα να πνίγουμε βηχωδώς τους παραστρατημένους δικτάτορες και να φωτίζουμε τις ειρηνοφόρες διάνοιες. «Τα Τέσσερα Κοριτσάκια», ανανεωμένα και πιο ποιητικά από ποτέ στήνουν για δεύτερη χρονιά τον λαχανόκηπό τους στη...

Θα είμαστε ευτυχισμένες. Κανένας πόλεμος δεν θα μας νοιάζει. Εμείς θα είμαστε προτεκτοράτο του ουρανού κι απ’ την στρατιωτική μας βάση, θα εκτοξεύουμε αστέρια και σύννεφα να πνίγουμε βηχωδώς τους παραστρατημένους δικτάτορες και να φωτίζουμε τις ειρηνοφόρες διάνοιες.

«Τα Τέσσερα Κοριτσάκια», ανανεωμένα και πιο ποιητικά από ποτέ στήνουν για δεύτερη χρονιά τον λαχανόκηπό τους στη σκηνή του Tempus Verum  – Εν Αθήναις από τις 5 Οκτωβρίου ως τις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Χρήστος Καρασαββίδης εμπνέεται από το κείμενο του Πάμπλο Πικάσο και το γράφει ξανά από την αρχή. Το αποτέλεσμα; Ένα μανιφέστο πάνω στον έρωτα και τις μάχες των λαών, όπου τα χρώματα και τα παιδικά παιχνίδια μπερδεύονται με την ανήλικη σεξουαλικότητα. Στα συντρίμμια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τέσσερα κοριτσάκια σ’ έναν λαχανόκηπο που θα μπορούσε να είναι πεδίο μάχης, καράβι ή φεγγάρι, παίζουν βίαια παιχνίδια. Ονειρεύονται, αυτοσαρκάζονται και κραυγάζουν για τη δύναμη του έρωτα και την αδυναμία του πολέμου.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.