Ντόντσιτς: «Πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου»

Ο Λούκα Ντόντσιτς υπογράμμισε πως θα πρέπει να βελτιώσει ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού του, προκειμένου να έχει καλύτερες εμφανίσεις στο ΝΒΑ, στη συνέχεια της καριέρας του σε αυτό.

Ο Λούκα Ντόντσιτς υπογράμμισε πως θα πρέπει να βελτιώσει ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού του, προκειμένου να έχει καλύτερες εμφανίσεις στο ΝΒΑ, στη συνέχεια της καριέρας του σε αυτό. Ο 19χρονος Σλοβένος παίκτης αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα των Ντάλας Μάβερικς, το οποίο δεν είναι το καλύτερο την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Ντόντσιτς δήλωσε: «Το ΝΒΑ είναι πιο γρήγορο και αθλητικό απ’ ότι περίμενα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να βελτιώσω πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μου». 

Στη συνέχεια, δήλωσε για την πορεία των Ντάλας Μάβερικς: «Είναι δύσκολο να δέχεσαι τις ήττες. Τοποθετώ τον εαυτό μου ανάμεσα στους συμπαίκτες μου, όπου θυμώνουν πάρα πολύ όταν η ομάδα χάνει και ήδη αυτό έχει συμβεί 7 φορές στα 9 παιχνίδια μας. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Θα αναπτυχθούμε ως ομάδα, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και θα ξεκινήσουμε να κερδίζουμε τους αγώνες». 

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο εκτός ΝΒΑ. Φορώντας και παίζοντας για την Ρεάλ ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Είχα δασκάλους, όπως οι Αντρές Νοσιόνι και Γκουστάβο Αγιόν, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ πριν από εμένα. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο για μένα, οι συμβουλές τους όπως επίσης και η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των αγώνων της Ευρωλίγκας, με τρεις αγώνες ανά εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.