“Εξηντάρης” ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος χρειάστηκε 18 σεζόν στην μεγάλη κατηγορία για να φτάσει τις εξήντα εκτός έδρας νίκες! Τα κατάφερε με το τρίποντο στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ!

Ο Ατρόμητος χρειάστηκε 18 σεζόν στην μεγάλη κατηγορία για να φτάσει τις εξήντα εκτός έδρας νίκες! Τα κατάφερε με το τρίποντο στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ!

Τα γκολ των Ρισβάνη και Κουλούρη υπέγραψαν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ και το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα του εν ενεργεία πρωταθλητή μετά το 0-1 απέναντι στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν!

Πέρσι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έγραψε ιστορία καθώς για πρώτη φορά σημείωσε οκτώ διπλά μέσα σε μια σεζόν! Ο Κάναντι εκτός έδρας, από την ημέρα που ανέλαβε έχει μόνο δύο ήττες σε δεκαεννέα παιχνίδια, πέρσι στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 και στο Απόστολος Νικολαΐδης από τον Παναθηναϊκό με 1-0!

Η 1η εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου σημειώθηκε στο Αιγάλεω με 2-1 την 1η Δεκεμβρίου του 1974 με γκολ των Στολίγκα και Μισαηλίδη!

Η 50η εκτός έδρας νίκη σημειώθηκε πέρσι, απέναντι στον πρωταθλητή τότε Ολυμπιακό, με 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την 1η Οκτώβρη του 2017 με σκόρερ τον Κιβρακίδη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.