Εδώ βαθμοί, εκεί βαθμοί…

Η υπόθεση "Σωτηρία" στηρίζεται στον μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό στα εντός έδρας αποτελέσματα. Οι εκτός έδρας βαθμοί είναι το... κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η υπόθεση “Σωτηρία” στηρίζεται στον μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό στα εντός έδρας αποτελέσματα. Οι εκτός έδρας βαθμοί είναι το… κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη προσπάθεια και μέχρι στιγμής, αυτοί είναι λίγοι για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τέσσερις από αυτές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να φύγουν με 3 βαθμούς από αγωνιστική υποχρέωση μακριά από το σπίτι τους. Στις τέσσερις που ακολουθούν στον σχετικό πίνακα προσθέστε επίσης τον ΠΑΣ Γιάννενα με 1 νίκη και 3 βαθμούς συγκομιδής εκτός έδρας, ενώ επίσης Λαμία, ΑΕΛ και Παναιτωλικός δυσκολεύονται αρκετά μέχρι τώρα εκτός έδρας.

ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ 

Λεβαδειακός Σε 5 αγώνες 
ΟΦΗ Σε 6 αγώνες
Αστέρας Τρ. Σε 6 αγώνες
Απόλλων Σμ. Σε 5 αγώνες

ΟΙ 5 ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
ΟΦΗ 3
ΠΑΣ Γιάννενα 3
Αστέρας Τρ. 2
Απόλλων Σμ. 1
Λεβαδειακός 0

Μοναδική από τις 5 τελευταίες σε εκτός έδρας συγκομιδή ομάδες που δεν βρίσκεται στην αντίστοιχη πεντάδα με την μικρότερη και εντός έδρας συγκομιδή είναι ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί έχουν καταφέρει να μαζέψουν 7 βαθμούς στην έδρα τους μέχρι τώρα, παίζοντας όμως με 3 από τις τελευταίες 5 ομάδες της βαθμολογίας.

Στοιχείο που δείχνει ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν μικρότερος σε σχέση με τα εντός έδρας των άλλων ομάδων, αλλά και πως πέτυχε τον στόχο που πάντα είναι να παίρνεις αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες με ίδιο στόχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.