Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Κριντ 2/Creed II”

Κανείς δεν ξεφεύγει απ' το πεπρωμένο του.Οι θρύλοι του ρινγκ επιστρέφουν και το IGN Greece σε...

Κανείς δεν ξεφεύγει απ’ το πεπρωμένο του.

Οι θρύλοι του ρινγκ επιστρέφουν και το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer σας πάνε σινεμά για την avant premiere του “Κριντ 2/Creed II”.

Το αθλητικό δράμα του Sylvester Stallone που τον εδραίωσε στην κινηματογραφική σκηνή το 1976, είχε μια ανανεωμένη συνέχεια το 2015 με το “Creed” και σε λίγες μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το sequel αυτού. Το “Creed II”, σε σενάριο που υπογράφει ο ίδιος το Stallone μαζί με τον Juel Taylor, πρόκειται για την 8η προσθήκη στην κινηματογραφική σειρά Rocky, με τον Michael B. Jordan να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Adonis Johnson, γιος του φίλου του και πρώην αντίπαλού του Rocky, Apollo Creed.

Στην ταινία επίσης θα βρούμε τους Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Wood Harris, Russell Hornsby, Andre Ward και Phylicia Rashad.

Δώρα

20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Creed II/ Κριντ 2”, την Δευτέρα 26/11 στις 8:30, έναρξη προβολής (20:00 ώρα προσέλευσης) Village Mall Sphera 26/11.

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άδωνις Κρίντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Πάρε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.