Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ομάδες με στόχο και ανταγωνισμός. Αλλαγή στόχων για κάποιους κάθε αγωνιστική. Για μια ακόμη σεζόν η Τσάμπιονσιπ προσφέρει μάχες και σασπένς.

Μία ακόμη συναρπαστική χρονιά της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται σε εξέλιξη και το ενδιαφέρον, όπως και οι στόχοι των ομάδων είναι ανοιχτοί σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας. Δεν είναι υπερβολή πως άπαντες έχουν στόχο και για όλους είναι εφικτός.

Από την 1η της βαθμολογίας Νόριτς, μέχρι και την 12η του σχετικού πίνακα Μπίρμινγχαμ, η βαθμολογική απόσταση είναι μόλις 9 βαθμοί. Δώδεκα ομάδες σε απόσταση τριών νικών…
Προσθέστε επίσης πως η 11η Άστον Βίλα και η 12η Μπίρμινγχαμ που έχουν συγκομιδή 24ων πόντων, πέρα από το ότι απέχουν 9 από την πρώτη θέση, βρίσκοντα μόλις 8 από την ζώνη του υποβιβασμού που αυτή τη στιγμή και μετά από 17 αγωνιστικές είναι στους 16 βαθμούς.

Αντίστοιχος συνοστισμός παρατηρείται και στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. 12 ομάδες σε απόσταση 11 βαθμών! Μία μόνο μοιάζει ανήμπορη να ακολουθήσει την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Η Ίπσουιτς έχει 11 βαθμούς και απέχει ήδη 5 από τις ομάδες που βρίσκοτναι ψηλότερα στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. 

Εξαιρώντας την Ίπσουιτς μένουν 11 ομάδες σε απόσταση 6 βαθμών. Τέσσερρις μοιράζονται τη θέση πάνω από την Ίπσουιτς με 16 (Χαλ, Μίλγουολ, Μπόλτον και Ρέντινγκ) και ψηλότερα από τις 12 είναι η Μπρίστολ με τη Στόουκ με 22 βαθμούς. 

Κοινώς… σε κάθε αγωνιστική… πέφτουν κορμιά για συγκομιδή βαθμών και με 2-3 αποτελέσματα αλλάζει προς το καλύτερο ή το χειρότερο η στόχευση κάθε ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Τσάμπιονσιπ, κάθε άλλο. Μοιάζει με την (ανταγωνιστική) συνήθεια που έγινε… λατρεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.