«Μονόδρομος» η νίκη για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στη βαθμολογία (21:00 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στη βαθμολογία (21:00 Novasports1HD). Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως δε θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στους Καταλανούς, οι οποίοι μετρούν πέντε σερί νίκες, έχοντας φτάσει το ρεκόρ του στο 5-2, μετά το άσχημο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Καταλανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών. Από την άλλη πλευρά, κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα είναι ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι. 

Η Μπαρτσελόνα έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς σε σύνολο 39 αναμετρήσεων, μετράει 25 νίκες. Επί ελληνικού εδάφους, οι «πράσινοι» έχουν εννέα νίκες σε σύνολο 19 αναμετρήσεων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.