Στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων ο ΟΦΗ

Με απόφαση της διοίκησης τρεις νέοι προπονητές εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που ξεκίνησε να κάνει την επανεκκίνηση του από την βάση. Εκεί όπου θα γίνουν και μεταγραφές νέων ταλέντων

Η νέα εποχή στο Ηράκλειο έχει αντίκτυπο παντού. Ο ΟΦΗ θέλει να δυναμώσει ξεκινώντας από τα θεμέλια, εκεί όπου μπορεί να βασιστεί επενδύοντας στο παρόν και κυρίως στο μέλλον.
Με απόφαση της διοίκησης τρεις νέοι προπονητές εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που ξεκίνησε να κάνει την επανεκκίνηση του από την βάση εκεί όπου θα γίνουν και μεταγραφές νέων ταλέντων!

Συγκεκριμένα στο τιμ των προπονητών εντάχθηκαν οι Βασίλης Παπαδάκης, Μανώλης Παπαδάκης και Μανώλης Συκιωτάκης που πλέον θα εργάζονται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.
Ο Βασίλης Παπαδάκης θα είναι, μαζί με τους Γιάννη Σαμαρά και Μανώλη Πατεμτζή, ένας εκ των τριών υπευθύνων για το εκπαιδευτικό κομμάτι των τμημάτων υποδομής.

Ο Μανώλης Παπαδάκης αναλαμβάνει επίσης προπονητής στα τμήματα υποδομής με εξειδίκευση στην τεχνική κατάρτιση των παιδιών ενώ ακόμα αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή και ο Μανώλης Συκιωτάκης που παράλληλα θα είναι σκάουτερ των τμημάτων υποδομής.

Χθες βράδυ υπήρξε ενημέρωση από τον Γιάννη Σαμαρά προς τους νέους προπονητές.
«Αρχή και τέλος είναι το παιδί. Να ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του – σε κάθε ηλικία που προπονούμε – τα οποία οφείλουμε παράλληλα να τα εκπαιδεύουμε. Να έχουν κανόνες και αρχές! Να μην ξεχνάμε ότι εκτός από προπονητές είμαστε και παιδαγωγοί. Να έχουμε υπομονή και επιμονή διότι αυτά είναι απαραίτητα για την εξέλιξή τους..» ήταν ορισμένα από όσα μεταφέρθηκαν στο νέο τιμ των ακαδημιών του ΟΦΗ όπου βέβαια θα δοθεί μεγάλο βάρος και στην αναζήτηση των νέων ταλέντων σε όλη την επικράτεια προκειμένου η ομάδα της Κρήτης να βαδίσει στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αγωνιστικά, ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τον Άρη θα εξαρτηθεί από την παρουσία του στην αυριανή, τελική «πρόβα» της ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.
Σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν σήμερα οι Παπαστεργιανός, Χουάν Νέϊρα και Ντίνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.