Ήρθε η ώρα της επιστροφής του Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, σχεδόν ένα χρόνο από την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί (19:00).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, σχεδόν ένα χρόνο από την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί (19:00). Ο Έλληνας παίκτης είχε τραυματιστεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρού Αστέρα για την Euroleague. Ο νεαρός παίκτης είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται για την 58η μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει 45 φορές τη νίκη, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πανηγυρίσει δώδεκα φορές τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 28 νίκες σε 30 εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός έχει 13-0 σερί απέναντι στον Πανιώνιο, στις εντός έδρας αναμετρήσεις, με την τελευταία νίκη των «κυανέρυθρων» να είναι τη σεζόν 2006-2007, με 81-79. Συνολικά το σερί του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια είναι 19 νίκες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με οκτώ βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.