Τεν Χαγκ: “Έχουμε πίεση, θέλουμε τη νίκη”

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα του, ενώ απάντησε στα κολακευτικά λόγια του Ουζουνίδη για τον "Αίαντα".

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα του, ενώ απάντησε στα κολακευτικά λόγια του Ουζουνίδη για τον “Αίαντα”. 

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: “Έχουμε πίεση, αλλά δεν θα είναι εύκολο ματς. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε καλα για να πετύχουμε τον στόχο μας”.  

Για την κρίση της ΑΕΚ και αν περιμένει εύκολο ματς: “Όχι δεν πιστεύω. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Δυσκολευτήκαμε και στην Ολλανδία. Αν και είναι κολλακευτικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο εύκολο. Στο γήπεδο πρέπει να το αποδείξουμε”.

Για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα: “Δεν μπορώ να σας πω. Πολλά μπορούμε να κάνουμε. Όπως να παίξει ο Μπλιντ αριστερά. Αλλά δεν θα αποκαλύψω κάτι”.

Για το αν σκοπεύει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στον αντίπαλο: “Δεν έχουμε να προσαρμοστούμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ΑΕΚ διαθέτει καλούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για την ώρα: “Έτσι βγήκε η κλήρωση. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ασχέτως αν παίξουμε πριν την Μπάγερν. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα”.

Για τον Τόνι Φαν ντε Μπέικ: “Θα μπορέσει να παίξει κανονικά. Έχει προπονηθεί και είναι διαθέσιμος”. 

Για την αναφορά του Ουζουνίδη ότι ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου: “Τον ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δεν είναι αυτό που μας κάνει να προχωράμε. Πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Τα κοπλιμέντα είναι ωραία αλλά δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.