Assassin’s Creed Odyssey: Τι ξέρουμε για το πρώτο DLC

Θα επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα κλειδί.Το πρώτο DLC του Assassin’s Creed Odyssey με τίτλο...

Θα επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα κλειδί.

Το πρώτο DLC του Assassin’s Creed Odyssey με τίτλο Legacy of the First Blade μόλις απέκτησε δικό του trailer, στο οποίο μάλιστα βλέπουμε έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα.

Στο αρχικό επεισόδιο λοιπόν, με τίτλο Hunted, θα δούμε τον πρώτο Assassin ο οποίος χρησιμοποίησε το θρυλικό hidden blade. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δαρείο τον Πρώτο, γιο του Ξέρξη του Πρώτου. Αν και ο Δαρείος έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα του AC2, υπάρχει μια αποστολή στο παιχνίδι στην οποία ο Ezio εξερευνά τον τάφο του. Στην πραγματικότητα πάντως τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκα αφού πολλοί πιστεύουν ότι ο Δαρείος δολοφόνησε τον πατέρα του.

Το DLC θα έχει τρία επεισόδια, με το πρώτο από αυτά να επικεντρώνεται στη συνάντηση της Κασσάνδρας και του Αλέξιου με τον Δαρείο. Μία νέα περσική, εχθρική ομάδα φαίνεται μάλιστα να κάνει την εμφάνιση της. Τα μέλη της λεηλατούν χωριά φορώντας μάσκες ενώ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τους “μολυσμένους” στους οποίους ανήκει και ο χαρακτήρας σας.

Μετά το Legacy of the First Blade θα ακολουθήσει και δεύτερο DLC με τίτλο The Fate of Atlantis, στο οποίο μάλιστα οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα μυστικά της Ατλαντίδας, αφού πρώτα αντιμετωπίσουν μερικά θρυλικά τέρατα.

Σύμφωνα με το Gamespot, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το κάθε DLC θα αποτελείται από τρία μέρη τα οποία θα κυκλοφορούν με έξι βδομάδες διαφορά από το προηγούμενο. Επομένως το δεύτερο επεισόδιο με τίτλο Shadow Heritage θα κυκλοφορήσει στα μέσα Γενάρη, ενώ το τρίτο με τίτλο Blloodline θα μας έρθει στα τέλη του Φλεβάρη.

Τα storylines και των δύο DLC προφανώς συμπεριλαμβάνονται στο season pass του παιχνιδιού. Αν και η Ubisoft ακύρωσε μερικά live events λόγω τεχνικών προβλημάτων, πλέον έχουμε διαθέσιμα δύο από αυτά: το Abia the Shaded και το Damais the Indifferent.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.