Με χαμηλότερης ποιότητας τσάντα έρχεται το Power Armor Edition του Fallout 76

Εκτός από ακριβό, θα έρθει και σε πλαστική σακούλα.Μην κρίνεις κάτι από το περιτύλιγμα λένε και η...

Εκτός από ακριβό, θα έρθει και σε πλαστική σακούλα.

Μην κρίνεις κάτι από το περιτύλιγμα λένε και η Bethesda φαίνεται να έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο ρητό, αφού έστειλε το Power Armor Edition του Fallout 76 σε πλαστικές σακούλες.

Το Power Armor Edition περιελάμβανε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, από ένα T-51b κράνος μέχρι ένα Canvas West Tek duffel bag. Το θέμα όμως που προέκυψε κατά τη διάρκεια του unboxing είναι ότι η εταιρεία έστειλε το περιεχόμενο μέσα σε μία φθηνή πλαστική σακούλα και όχι στη συσκευασία που είχε υποσχεθεί. Είναι λοιπόν επόμενο οι παίκτες, οι οποίοι ξόδεψαν 200 δολάρια, να είναι φανερά εκνευρισμένοι με το γεγονός αυτό.

Αν και η Bethesda υποσχέθηκε να δώσει 5 δολάρια σε in-game currency δώρο, αυτό δεν φάνηκε να χαροποιεί ιδιαίτερα κανέναν.

Υπάρχει ένα ολόκληρο thread από εκνευρισμένους πελάτες στο Reddit. Ο χρήστης LanternCupcake μάλιστα είναι ένας από τους πολλούς που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία ζητώντας απαντήσεις.

Η απάντηση που έλαβε ήταν “Εξαιτίας έλλειψης πρώτων υλών αντικαταστήσαμε τη συσκευασία που είχαμε υποσχεθεί με μια πλαστική.” Κάτι τέτοιο όμως δεν το είχαν αναφέρει πριν γίνει η παραγγελία.

Email

Στη συνέχεια ακολούθησε και επίσημη δήλωση στο reddit, η οποία έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τη δήλωση αυτή ακολούθησε μια δεύτερη ανακοίνωση στο Twitter, στην οποία η εταιρεία έλεγε πως καταλαβαίνει την απογοήτευση και για το λόγο αυτό θα δώσει στους παίκτες 500 atoms. Αυτό σε κανονικά χρήματα μεταφράζεται σε 5 δολάρια και όπως παρατήρησε κάποιος είναι υπεραρκετά για να αγοράσετε λίγα λουλούδια και μία πόρτα.

Η ειρωνεία είναι ότι το αντίστοιχο canvas bag που υποσχέθηκαν αλλά τελικά δεν έδωσαν κοστίζει 700 atoms στο παιχνίδι.

Chris livin

Οι εκπτώσεις που συνόδευσαν το παιχνίδι με την Black Friday έφεραν περισσότερες αντιδράσεις με αυτούς που είχαν πληρώσει ολόκληρη την τιμή λίγες μόνο εβδομάδες μετά να παραπονιούνται.

Το θέμα είναι ότι η Bethesda θα πρέπει να κάνει μεγάλο για να εξιλεωθεί στα μάτια των παικτών. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει, θα το μάθετε πρώτοι από το IGN Greece.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.