Με αρκετές αλλαγές και πολλούς νέους

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ιεράπετρα για κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ιεράπετρα για κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να ξεκουράσει ορισμένους από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα από τα προηγούμενα ματς και θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι Αποστολάκης, Παντελάκης, Κουντουριώτης, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης και Βέργος αναμένεται να πάρουν θέσεις στο βασικό σχήμα και θα πλαισιωθούν από ορισμένους ποδοσφαιριστές της βασικής ενδεκάδας. Οι «πράσινοι» δε θα έχουν στην αποστολή τον τιμωρημένο Μακέντα και τους τραυματίες Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον. Ο τελευταίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ενώ θα χάσει και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Σουηδός μπακ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.