Πτήση για Θήρα, προσγείωση για Άρη! (video)

Ο ΑΟ Θήρας προκρίθηκε στις "16" καλύτερες ομάδες του Challenge Cup, τον αποκλεισμό γνώρισε ο Άρης!

Τα “καλά” της φοράει η Σαντορίνη μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΑΟ Θήρας στις “16” καλύτερες ομάδες του Challenge Cup, επί της Μπρνο. 

Η ομάδα της Σαντορίνης νίκησε και στην Τσεχία με 3-0 σετ, μόλις στη δεύτερη σεζόν στην οποία οι Σαντορινιές αγωνίζονται εκτός Ελλάδας. Ο ΑΟ Θήρας παραμένει αήττητος στη διοργάνωση μευρώντας τέσσερις νίκες (2 με Λεμεσό και 2 με την Μπρνο) και μάλιστα χωρίς χαμένο σετ.

Ο ΑΟ Θήρας θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του την Πέμπτη, όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της UTE Βουδαπέστης (Ουγγαρία) με την Κουουσάμο (Φινλανδία).

 Ο Άρης νίκησε 3-2 την Μπερόε Ζαγκόρα στη Μίκρα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να προκριθεί στην επόμενη φάση της ίδιας διοργάνωσης.

Η βουλγαρική ομάδα, προηγήθηκε 2-0 σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας τις «κιτρινόμαυρες» εκτός συνέχειας.  Η Χουντιμά με 22 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ του Άρη και του αγώνα, με την Γουγούση να προσθέτει 13, την Μοντάνιο 12 και την Μεταξά 11. Η 17χρονη κεντρική, Ελευθερία Παπαδοπούλου, αγωνίστηκε βασική από το τρίτο σετ και μετά και εντυπωσίασε με επτά πόντους με τέσσερις άσσους και τρία μπλοκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.