Super 3 : «Βρείτε την ψυχή σαν άντρες..»

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με κύριους αποδέκτες τους παίκτες έστειλε ο Super 3, ο βασικότερος πυρήνας των οργανωμένων οπαδών του Άρη λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναιτωλικό

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με κύριους αποδέκτες τους παίκτες έστειλε ο Super 3, ο βασικότερος πυρήνας των οργανωμένων οπαδών του Άρη λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτό το μήνυμα γίνεται λόγος για «την ψυχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες έτσι ώστε να γυρίσουν την κατάσταση..» ενώ υπάρχει αναφορά και στην διοίκηση η οποία «απορροφά την οργή του κόσμου» αλλά πρέπει να στηρίξει την ομάδα.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Άρη :

«Στηρίζουμε την ομάδα. Πιστεύουμε ότι είναι άντρες με φιλότιμο και κάκαλα και θα ξαναβρούν το δρόμο το μπινελίκι να το ξανακάνουν λατρεία στα μάτια και την καρδιά του κόσμου. Ο λαός και ο οπαδός δεν είναι τεχνοκράτες ούτε διπλωμάτες. Η υπερβολή είναι στην ψυχή του, και στη χαρά και στην απογοήτευση.
Θέλει κάκαλα να διαχειρίζεσαι κρίσεις όταν έχεις τραβήξει πολλά ώστε να μην καταστρέψεις αυτό που αγαπάς. Μη σκύβετε το κεφάλι. Βρείτε την ψυχή σαν άντρες και γυρίστε την κατάσταση. Μπορείτε!
Εκεί στη διοίκηση όπως απολαμβάνετε την αποθέωση στη χαρά να απορροφάτε και την οργή του κόσμου και να στηρίζετε την ομάδα.
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ!
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!
»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.