Μπεργκ για αντι – Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται ότι βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον πιθανό αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το novasports.gr αποκαλύπτει το φλερτ του Δικέφαλου του Βορρά με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό.

Προτεραιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσουν στην ομάδα τους τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ωστόσο έχουν ήδη έτοιμη την εναλλακτική λύση στην περίπτωση που ο Σέρβος προτιμήσει τα …πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ. 

Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει διακαής πόθος της διοίκησης του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό και αν τελικά η Αλ Ιτιχάντ πληρώσει στο “Δικέφαλο του Βορρά” τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ήδη έχει γίνει μια πρώτη “κρούση” στον Μπεργκ και τον εκπρόσωπο του από άνθρωπο που φέρεται να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ και ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρνητικός – υπό προϋποθέσεις – στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. 

Πάντως είναι αρκετές οι δυσκολίες που υπάρχουν για το συγκεκριμένο θέμα, αφού πέρα από το ποσό που θα αξιώσει η Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Μπεργκ, υπάρχει και η ρήτρα που θα χρειαστεί να καταβληθεί στον Παναθηναϊκό (5 εκ. ευρώ), καθώς και το ιδιαίτερο υψηλό συμβόλαιο του παίκτη (3,4 εκ. ευρώ ετησίως). 

Παράλληλα σε λίγους μήνες, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μπεργκ με την Αλ Αΐν και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα είτε να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την ομάδα των Εμιράτων και να παραμείνει στην Αλ Αΐν για άλλον ένα χρόνο, είτε να βγει ως ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.