Ίρβινγκ: “Οι νέοι μας δεν ξέρουν από πρωταθλητισμό”

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άφησε αιχμές για τους νέους παίκτες των Μπόστον Σέλτικς, υπογραμμίζοντας πως δε γνωρίζουν από πρωταθλητισμό και πως αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άφησε αιχμές για τους νέους παίκτες των Μπόστον Σέλτικς, υπογραμμίζοντας πως δε γνωρίζουν από πρωταθλητισμό και πως αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ο Αμερικανός παίκτης εμφανίστηκε ενοχλημένος μετά την ήττα 105-103 των “Κελτών” από τους Ορλάντο Μάτζικ και υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει μεγάλες προσδοκίες και πως όλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές.

Χαρακτηριστικά, ο Ίρβινγκ δήλωσε: “Οι νέοι μας παίκτες δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να γίνεις ομάδα πρωταθλητισμού. Τι πρέπει να κάνεις καθημερινά. Αν νομίζουν πως είναι δύσκολο τώρα, τι θα σκεφτούν όταν θα προσπαθούμε να μπούμε στους τελικούς; Πέρσι ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν προσδοκίες, όλοι έπαιζαν ελεύθερα και χωρίς άγχος ξεπερνώντας ό,τι περίμεναν από τους εαυτούς τους. Φέτος όμως;”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε: “Όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Αυτό είναι καλό, αλλά μέχρι τώρα δεν ανταποκρινόμαστε τις προσδοκίες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε. Κι εγώ θα πρέπει να βελτιωθώ. Πρέπει να γίνω καλύτερος ηγέτης και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.