Ισοπαλία στη Σαρδηνία (video)

Η Έμπολι έφτασε μια ανάσα από το πρώτο της διπλό, όμως ο Φαρίας στις καθυστερήσεις χάρισε το βαθμό στη Κάλιαρι.Ο Παβολέτι είχε ανοίξει το σκορ, Ντι Λορένζο και Ζάιτς είχαν κάνει την ανατροπή.

Η Έμπολι έφτασε μια ανάσα από το πρώτο της διπλό, όμως ο Φαρίας στις καθυστερήσεις χάρισε το βαθμό στη Κάλιαρι.Ο Παβολέτι είχε ανοίξει το σκορ, Ντι  Λορένζο και Ζάιτς είχαν κάνει την ανατροπή.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο,ο Παβολέτι απείλησε πρώτος για τους γηπεδούχους, ο Ζάιτς απάτησε για τους φιλοξενούμενους, στο 36ο λεπτό.Ο Παβολέτι μετά τη σέντρα του Ιονίτα πέτυχε το 7ο γκολ στη σεζόν δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μαράν.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 71ο το ματς δεν είχε τίποτα απολύτως με την Έμπολι να θέλει…αλλά να μην μπορεί. Ο Ιακίνι κάνει κίνηση ”ματ” από τον πάγκο και ρίχνει στο ματς τον Ροντρίγκεθ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χώροι για τους Καπούτο και Ζάιτς.Ο Πασκουάλ έβγαλε σέντρα για τον προωθημένο Ντι Λορένζο που ισοφάρισε σε 1-1. και σαν να μην έφτανε αυτό η Έμπολι έκανε την ανατροπή με τον Ζάιτς να σκοράρει στο 81ο λεπτό βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση για τη Κάλιαρι ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Ντιέγο Φαρίας να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μετά το λάθος του Βεσέλι, ο Βραζιλιάνος είχε περάσει αλλαγή στο 74ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.