Ο Chris Pratt ανακοίνωσε με ποιο σενάριο θα γυριστεί το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”

"Ναι, το έχω διαβάσει. Είναι απίστευτο."Ο κινηματογραφικός Star Lord και ένας εκ των πρωταγωνιστών...

“Ναι, το έχω διαβάσει. Είναι απίστευτο.”

Ο κινηματογραφικός Star Lord και ένας εκ των πρωταγωνιστών του franchise “Guardians of the Galaxy”, Chris Pratt, μίλησε σχετικά με τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας και το σενάριο που θα χρησιμοποιηθεί.

Σε συνέντευξη του με το MTV News, ο Pratt ρωτήθηκε αν οι άνθρωποι που εμπλέκονται με το “Guardians of the Galaxy Vol. 3” δουλεύουν πάνω στο σενάριο του James Gunn, που απολύθηκε μέσα στον προηγούμενο χρόνο, και αν ο ίδιος ο Pratt το έχει διαβάσει. Ο ηθοποιός απάντησε πως, “Ναι, το έχω διαβάσει. Είναι απίστευτο. Είναι τόσο καλό. Τόσο καλό”.

Αργότερα, στην ίδια συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δημιουργία της ταινίας χωρίς τον Gunn σε σκηνοθετικό ρόλο, ο Pratt δήλωσε, “Αγαπώ τον James. Είμαι πιστός στον James και τον αγαπώ πολύ. Και θα παραδώσουμε την ταινία, θα δώσουμε στους φαν αυτό που τους αξίζει. Και πιστεύω πως είναι στη φύση των ‘Guardians of the Galaxy’ να τα βρίσκουν και να φέρνουν τη δουλειά σε πέρας. Και αυτό θα κάνουμε”.

Όπως και οι δύο πρώτες ταινίες για την υπέρ-ηρωική ομάδα, η τρίτη ταινία επρόκειτο να γυριστεί με τον Gunn για σκηνοθέτη. Ο Gunn, όμως, απολύθηκε και απομακρύνθηκε από την Disney. Το πρόγραμμα τότε, πριν από την απόλυση του, ήθελε τα γυρίσματα να ξεκινούν το φθινόπωρο του 2018 και την πρεμιέρα κάπου μέσα στο 2020.

Ωστόσο, η παραγωγή της ταινίας πάγωσε και οι Marvel Studios και Disney ‘ελευθέρωσαν’ μέλη του επιτελείου της ταινίας, ώστε να ασχοληθούν με άλλα projects, προκειμένου να βρεθεί ο νέος σκηνοθέτης

Μέσα στα ονόματα που προσεγγίστηκαν βρέθηκε αυτό του Adam McKay και, πιο πρόσφατα, του Travis Knight, σκηνοθέτη του “Bumblebee” και όχι μόνο. Ο Taika Waititi, του “Thor: Ragnarok” μπορεί να επέστρεψε στις Marvel/Disney για ένα νέο project, αλλά αυτό δεν θα είναι σίγουρα το “Guardians of the Galaxy 3”.

Από τη δική του σκοπιά, ο Gunn βρήκε νέα ‘στέγη’, αυτή της DC, αναλαμβάνοντας να σκηνοθετήσει το “Suicide Squad 2“. Ο Kevin Feige, πρόεδρος των Marvel Studios, σχολίασε το γεγονός.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.