Σε δίλημμα βρέθηκε ο director του Devil May Cry 5

Τελικά όμως το ξεπέρασε.O σκηνοθέτης του Devil May Cry 5, Hidetaki Itsuno, είπε ότι στην αρχή...

Τελικά όμως το ξεπέρασε.

O σκηνοθέτης του Devil May Cry 5, Hidetaki Itsuno, είπε ότι στην αρχή ήθελε να ασχοληθεί με το Dragon’s Dogma 2, αλλά τελευταία στιγμή τον κέρδισε το Devil May Cry 5.

Σε μια συνέντευξη στο VG24/7, ο Itsuno είπε: “Οπότε όταν η συζήτηση ήρθε στο Devil May Cry 5, πήγα στον Kenzo (ιδρυτής της Capcom) και του είπα… ‘κοίτα, θέλω να ασχοληθώ είτε με το Devil May Cry 5, είτε με το Dragon’s Dogma 2’. Είπε, ‘εντάξει, κάνε ό,τι θες. Διάλεξε όποιο θες’. Οπότε και εγώ είπα εντάξει, ας κάνουμε το DMC5. Και τελικά έτσι έγινε”.

“Εδώ είμαστε λοιπόν, να τελειώνουμε το DMC5. Αλλά είχα αρκετές ιδέες και για το Dragon’s Dogma 2. Πάντα έχω στο μυαλό μου περίπου τέσσερις διαφορετικούς τίτλους, τέσσερις διαφορετικές ιδέες με τις οποίες θα ήθελα να ασχοληθώ. Αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στους τίτλους με τους οποίους αγαπάω να ασχολούμαι και με αυτούς που τελικά πρέπει να ασχοληθώ. Εδώ είμαστε λοιπόν… Μπορώ μάλιστα να πω ότι δουλεύω πάνω στο επόμενό μου πρότζεκτ, και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα, περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε.”

Ο Itsuno, ο οποίος ήταν ένας από τους σκηνοθέτες του Dragon’s Dogma, λέει πως είναι αρκετά περήφανος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. “Το Dragon’s Dogma είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που προσφέρουν την εμπειρία που θέλαμε από παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι συχνά το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό με βοηθάει να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στα επόμενα παιχνίδια μου. Αυτό που ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανος είναι αναμφίβολα το Dragon’s Dogma. Από την άλλη αυτό που ήταν το πιο δύσκολο για εμένα να δουλέψω ήταν το DMC5.”

Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen, το expanded version του παιχνιδιού, θα έρθει στο Switch στις 23 Απριλίου του 2019.

Το Devil May Cry 5, με τη σειρά του, θα έρθει σε PC, Xbox One και PS4 στις 8 Μαρτίου του 2019.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.