Καρδιοχτύπι Αϊντχόφεν και συνέχεια στο θρίλερ! (video)

Η Αϊντχόφεν βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 από την Ουτρέχτη και ισοφάρισε στο φινάλε. Η μάχη του τίτλου είναι ζωντανή στην Ολλανδία.

Η Αϊντχόφεν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το χθεσινό δώρο της Χέρακλες (κέρδισε τον Άγιαξ 1-0) και ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι έρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όμως παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και κατάφεραν να προηγηγθούν 2-0 στο ημίχρονο με γκολ του Φαντ ντε Στρεκ στο 7′ και του Κερκ στο 38′.

Η Αϊντχόφεν είχε την πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος και πίεσε με όλα της τα όπλα για να καταφέρει να ισοφαρίσει 2-2 με πρωταγωνιστή τον πρώτο της σκόρερ, Λουκ Ντε Γιόνγκ. Ο Ολλανδός επιθετικός με δύο γκολ στο 57′ και το 86′ έφτασε τα είσοσι στο πρωτάθλημα και έδωσε ανάσα στην πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος. Μια φάση που θα συζητηθεί είναι η άρνηση του διαιτητή Πολ Φαν Μπόκελ να δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Γκούσταφσον της Ουτρέχτης από τον Ντάμφρις στο 89ο λεπτό, αν και είχε τη βοήθεια της επαναληπτικής προβολής του VAR. 

Η Αϊντχόφεν έχει 56 πόντους πλέον, με τον Άγιαξ να μένει στους 50, η Ουτρέχτη έφτασε τους 29. Την επόμενη αγωνιστική οι πρωτοπόροι δοκιμάζονται ξανά εκτός έδρας, στο σπίτι της Χέρενφεν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.