Μαρτίνς: «Να δώσουμε απαντήσεις» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζητά από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Φορτούνης θα δώσει κανονικά το παρών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζητά από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Φορτούνης θα δώσει κανονικά το παρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι το ματς με τη Ντιναμό έρχεται μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό το ότι έχουμε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι μπροστά μας. Από τον Ιούνιο που φτιάξαμε αυτή την ομάδα θέλαμε να βρεθούμε εδώ. Έχουμε την ευκαιρία να ξεχάσουμε ότι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν προφανώς δύσκολο να το διαχειριστούμε, αλλά πρέπει να σκεφτούμε την αυριανή μας υποχρέωση. Στόχος μας είναι να κάνουμε ό, τι καλύτερο, παίζουμε στο ”Γ. Καραϊσκάκης” με τον κόσμο μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία, να διορθώσουμε τα λάθη του τελευταίου αγώνα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε. Είναι ένας στόχος μας και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Για πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς όσον αφορά την πρόκριση:
«Δεν είναι καθοριστικό σε καμία περίπτωση το αυριανό ματς. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες, οπότε ακόμα και αν κερδίσουμε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε κατακτήσει την πρόκριση. Είναι δύο αγώνες απέναντι σε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα. Έχει νέους ποδοσφαιριστές αλλά πολλούς διεθνείς με ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα κάνουμε ό, τι  μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε έναν αγώνα».

Για τους Ελαμπντελαουί και Φορτούνη:
«Ο Ομάρ δεν θα είναι μαζί μας. Ο Φορτούνης θα είναι στο αυριανό παιχνίδι, η αποθεραπεία του πήγε πολύ καλά, έχει επανέλθει, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα είναι έτοιμος για αύριο».

Για το γεγονός ότι η Ντιναμό δεν έχει εδώ και καιρό επίσημο παιχνίδι:
«Έχουμε εικόνα για την αντίπαλη ομάδα. Μπορεί να μην έχει παίξει εδώ και καιρό επίσημο παιχνίδι, αλλά έχουμε δει πολλά παιχνίδια τους, τις τελευταίες 20 μέρες έπαιξε επτά ματς και έχουμε εικόνα. Δεν είναι το πρώτο τους παιχνίδι στη χρονιά, είναι το πρώτο μετά από την διακοπή. Έχουν ίδιο προπονητή, ίδιους παίκτες εκτός από δύο νέους. Ξέρουμε την φιλοσοφία τους, είναι παρόμοια με την δική μας, έχουν ποιότητα και πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουμε την νοοτροπία τους και πώς παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο τι περιμένουμε, την έχουμε μελετήσει καλά, ξέρουμε το αγωνιστικό της στυλ και δεν είναι δύσκολο να τη μελετήσουμε. Μπορεί να προέρχεται από διακοπή, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αγωνιστική της ταυτότητα και πώς θα παρουσιαστεί».,

Για το αν οι παίκτες πρέπει να βγάλουν εγωισμό μετά την ήττα στην Τούμπα:
«Οπωσδήποτε, νομίζω ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει απάντηση. Ήταν στόχος μας να είμαστε εδώ και να συνεχίσουμε και έχουμε δέσμευση με τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε και να δώσουμε απάντηση. Είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο. Πρέεπι να συνεχίσουμε, να δώσουμε απάντηση και να είμαστε έτοιμοι. Όλοι οι παίκτες στις δύσκολες στιγμές έχουν δώσει απαντήσεις, έδειξαν ότι είναι παρόντες και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτό περιμένουμε και αύριο και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει».

Για το αν επηρεάζει την προετοιμασία το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε το ματς που έρχεται μετά. Όλη η ενέργειά μας συγκεντρώνεται στο αυριανό ματς και μετά το τέλος του θα σκεφτούμε το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής. Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε αύριο γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.