Επικράτησε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των Κ19 (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Υποδομής Κ19.

Το “ορεκτικό” για το αυριανό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ “σέρβιραν οι μικροί” των δύο συλλόγων που συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα υποδομής Κ19.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.  

Οι ερυθρόλευκοι πήραν γρήγορα προβάδισμα ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό. Ο Τσερκώνης εκτέλεσε φάουλ και ο Κοτζαμανίδης που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγο έλειψε η ΑΕΚ να βρει απάντηση με τη σέντρα, αλλά ο Χριστόπουλος δε μπόρεσε από εξαιρετική θέση στη περιοχή να ολοκληρώσει σωστά την προσπάθεια του. 

Στο 40ο λεπτό η ΑΕΚ απείλησε ξανά με σουτ εκτός περιοχής του Μπότου το οποίο εξουδετέρωσε με ωραία επέμβαση ο Καραργύρης. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ΑΕΚ έφτασε πολύ γρήγορα στην ισοφάριση. Ο Γιούσης σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, ο Καραργύρης επενέβη αλλά στην επαναφορά ο Πατρινός πρόλαβε την άμυνα του Ολυμπιακού και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

Με τη συμπλήρωση του 50ου λεπτού η ΑΕΚ βρήκε ευκαιρία να εκδηλώσει αντεπίθεση, ωστόσο η τελική προσπάθεια του Χριστόπουλου εξουδετερώθηκε από τον Καραργύρη. 

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 77ο λεπτό μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Ξενιτίδη, Μπούλαρι με τον τελευταίο να ολοκληρώνει έξοχα τη φάση για το 2-1 και μεγάλωσαν τη διαφορά στο 86ο με τον Σουρλή.
Ο Τζιβελεκίδης γλίστρησε κι απέτυχε να απομακρύνει τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, ο Σουρλής επωφελήθηκε και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τάφα για να γράψει το τελικό 3-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.