Εκτός προγραμμάτος Αγγέλου, Σλαφτσάκης

Οι δύο παίκτες δεν ακολούθησαν την κανονική διαδικασία σήμερα (26/2), καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα και κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (4/3) - Φιλικό αύριο με Ερμή Αγιάς

Ο Άρης συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/3, 18:30) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος με δύο προβλήματα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι Γιώργος Αγγέλου και Διαμαντής Σλαφτσάκης, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το παιχνίδι.
Και οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Αγγέλου ταλαιπωρείται από ίωση και ο Σλαφτσάκης από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Εκτός αυτών των δύο, οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.
Ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία αύριο (27/2) να τσεκάρει εκ νέου την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, καθώς οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ερμή Αγιάς σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα γίνει στις 17:00, κεκλεισμένων των θυρών, στο «Nick Galis Hall».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.