Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το “The OA: Part 2”

Ουάου!To Netflix ανακοίνωσε ότι το "The OA: Part 2" θα έρθει στις 22 Μαρτίου και κυκλοφόρησε το...

Ουάου!

To Netflix ανακοίνωσε ότι το “The OA: Part 2” θα έρθει στις 22 Μαρτίου και κυκλοφόρησε το νέο trailer, το οποίο απαντά ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της πρώτης σεζόν.

Ακολουθούν SPOILERS από την 1η σεζόν:

Το θρίλερ μυστηρίου έκανε πρεμιέρα το 2016 και άφησε τους θεατές με μεγάλα ερωτηματικά. Μετά τον πυροβολισμό της, η Prairie (Brit Marling) μπαίνει σε ένα ασθενοφόρο και αφήνει ένα χάος στο πέρασμά της. Στο “The OA Part II”, θα τη δούμε να μπαίνει σε μια νέα διάταξη, όπου έχει μια διαφορετική ζωή, ως πλούσια Ρωσίδα κληρονόμος. Ωστόσο, βρίσκεται και πάλι στην αιχμαλωσία του Hap. Εν τω μεταξύ, στην πρώτη διάταξη, οι BBA, Angie και τα αγόρια θα προσπαθήσουν να μάθουν την ιστορία της.

Νέα πρόσωπα στη σειρά θα είναι οι Karim Washington, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Kingsley Ben-Adir (Deep State) ως ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει αναλάβει να βρει μια χαμένη έφηβη, την Michelle Vu. Η διαδρομή του διασταυρώνεται με της OA και θα προσπαθήσουν να βρουν την Michelle, της οποίας η εξαφάνιση συσχετίζεται με άλλες εξαφανίσεις νεαρών κοριτσιών και ένα σπίτι στο Nob Hill. .

Το σενάριο της σειράς έγραψε η Βrit Marling με τον Zal Batmanglij. Οι δυο τους εκτέλεσαν και χρέη παραγωγών, ενώ η Marling ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πλαισιώνεται από ένα cast που περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Εmory Cohen (Brooklyn), Scott Wilson (The Walking Dead), Phyllis Smith (The Office), Jason Isaacs (Harry Potter), Alice Krige (Star Trek: First Contact), Patrick Gibson (The Tudors) και Brendan Meyer (Mr. Young).

Το “The OA” που έγινε διαθέσιμο στις 16 Δεκεμβρίου 2016 περιστρέφεται γύρω από την Prairie, μια νεαρή τυφλή γυναίκα που επιστρέφει σπίτι της μετά από 7 χρόνια μυστηριώδους εξαφάνισης. Πλέον όμως φαίνεται να έχει ανακτήσει την όρασή της και να αποκαλεί τον εαυτό της “OA”. Η επαναπροσαρμογή της στην προηγούμενή της καθημερινότητα δεν είναι τόσο ομαλή καθώς κανείς δεν μπορεί να καταφέρει να την κάνει να εκμυστηρευτεί τι ακριβώς της συνέβη. Μοναδική εξαίρεση φαίνονται να είναι τέσσερις έφηβοι και η καθηγήτρια τους που γίνονται μάρτυρες μίας απίστευτης ιστορίας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την νέα σεζόν; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.