Το “Titans” της DC βρήκε τον Deathstroke του

H αρχι-νέμεσις της ομάδας βρέθηκε.Η σειρά του DC Universe, "Titans", βρήκε τον Deathstroke της...

H αρχι-νέμεσις της ομάδας βρέθηκε.

Η σειρά του DC Universe, “Titans”, βρήκε τον Deathstroke της στον πρόσωπο του ηθοποιού Esai Morales.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Slade Wilson, ή όπως είναι γνωστός Deathstroke, θα κάνει το ντεμπούτο του στην επερχόμενη 2η σεζόν. Ο χαρακτήρας πρωτοεμφανίστηκε στο “The New Teen Titans #2” το 1980 και έγινε ο αγαπημένος κακός των fan και η αρχι-νέμεσις του Dick Grayson και των Teen Titans ως σύνολο.

Pictured: Esai Morales in Fairly Legal.
Ο Esai Morales στο “Fairly Legal”.

“Ο Slade Wilson είναι γνωστός στον κόσμο της DC ως ο πιο θανάσιμος δολοφόνος. Ενώ υπηρετούσε την πατρίδα του, ο Slade ανήκε στην ελίτ των στρατιωτών πριν η κυβέρνηση αποφάσισε να πειραματιστεί πάνω του. Αυτό τον οδήγησε στο σκοτεινό μονοπάτι της εκδίκησης. Για την οικογένειά του, ο Slade είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος, αλλά για ο υπόλοιπος κόσμος τον τρέμει καθώς γι’αυτούς είναι γνωστός ως Deathstroke. Ως πληρωμένος δολοφόνος, πουλάει τις υπηρεσίες του στον μεγαλύτερο πλειοδότη, και ποτέ δεν αποτυγχάνει.”

Ο Esai Morales είναι γνωστός από τους ρόλους του ως Roberto Morales στο “La Bamba”, Paco Moreno στο “Bad Boys”, αλλά και από τα “NYPD Blue”, “Jericho”, “How to Get Away with a Murder” και “Ozark”. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Deathstroke στην τηλεόραση. Πρόσφατα, τον ενσάρκωσε ο Manu Bennett στη σειρά “Arrow” και ο Joe Manganiello στη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους στην ταινία “Justice League”.

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand’r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά, ενώ στο φινάλε είδαμε αρκετά για να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, Robin, έφτασε μπροστά στη μοιραία σύγκρουση της σεζόν. Όσον αφορά τους υπόλοιπους Τιτάνες, είδαμε την Danna Troy να αναλαμβάνει δράση σε ένα επεισόδιο, με τον τίτλο να φέρει το όνομα της. Ο Robin ένωσε τις δυνάμεις του με την προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie) για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.

Δημιουργοί είναι οι Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft και Ryan Potter. Νέα προσθήκη της σειράς θα είναι ο Joshua Orpin στον ρόλο του Superboy. Η σειρά συζητήθηκε πολύ λόγω της σκληρής γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε, αν και υπήρξε τελικά εξήγηση που τη δικαιολογούσε.

Η 1η σεζόν του “Titans” αποτελούνταν από 11 επεισόδια. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του 2ου κύκλου, ωστόσο, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.