«Όλοι αγαπούσαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο» (video)

Ως τον απόλυτο τζέντλεμαν χαρακτήρισε ο Ρικ Πιτίνο τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια (20/3, 21:00), εστιάζοντας και στον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Ακόμη, αναφέρθηκε στα σημεία «κλειδιά» του ματς, στο αν σκέφτεται τη διαφορά των εννιά πόντων, καθώς και στο… καλοκαιρινό μπλουζάκι με το οποίο εμφανίστηκε στην προπόνηση.
Αναλυτικά:
Για το… καλοκαιρινό μπλουζάκι που εμφανίστηκε: «Δεν είναι καλοκαίρι, αλλά αρχίζει να… ζεσταίνεται ο καιρός. Συνήθως φοράω… κασκόλ μέσα στο γυμναστήριο».
Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Τον είδα μετά το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ. Είχαμε έναν εκάρδιο εναγκαλισμό. Όλοι τον αγαπούσαν, αν κέρδιζε ήταν ένας τζέντλεμαν. Το ίδιο γινόταν και όταν έχανε. Ήταν ένα κύριος».
Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Εχουμε αυτοπεποίθηση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όχι μόνο μετά από τη νίκη μέσα στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ. Η Μπασκόνια είναι μια πάρα πολύ καλή επιθετική ομάδα, με τρομερά γκαρντ και επικίνδυνη στο τρανζίσιον. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό».

Για το αν Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει και τη διαφορά των εννιά πόντων: «Πας με ότι συμβαίνει. Δεν αλλάζει κάτι στη λογική μου. Με τον Ολυμπιακό έγινε το ίδιο. Χάσαμε ένα κάρφωμα. Όταν φτάσει στο τέλος του το ματς και κερδίζουμε και η διαφορά βρίσκεται στους οκτώ-εννιά πόντους, τότε θα πράξουμε αναλόγως».

Για τον γιο του που παίζει στο κολλέγιο και το προσεχές του παιχνίδι: «Στο μόνο που συγκεντρώνομαι είναι η Μπασκόνια, εκεί έχω το μυαλό μου, όπως και στα επόμενα τέσσερα ματς της Ευρωλίγκας. Από την Πέμπτη (21/3) θα συγκεντρωθώ και στον γιο μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.