Είχε Κόρι, πήρε το ροζ φύλλο η TΣΣΚΑ (video)

Με πρωταγωνιστή τον Χίγκινς που πέτυχε τους 8 τελευταίους πόντους της CSKA, μεταξύ αυτών και το νικητήριο καλάθι, 1,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Ρώσοι επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 78-80 της Εφές στο Σινάν Ερντέμ.

Με πρωταγωνιστή τον Χίγκινς που πέτυχε τους 8 τελευταίους πόντους της ΤΣΣΚΑ, μεταξύ αυτών και το νικητήριο καλάθι, 1,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Ρώσοι επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 78-80 της Εφές στο Σινάν Ερντέμ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά και στο πρώτο ημίχρονο τη διαφορά έκαναν οι δύο σέντερ. Ντάνστον για την Εφές και Χάινς για την ΤΣΣΚΑ κυριαρχούσαν στην επίθεση, δίνοντας λύσεις σε Ιτούδη και Αταμάν. Οι Ρώσοι έδειχναν να ελέγχουν, προηγήθηκαν με 9 πόντους κρατώντας ανέπαφο το καλάθι τους για 5 λεπτά στη δεύτερη περίοδο και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με 5, 35-40.

Μέχρι να ενεργοποιηθεί ο Λάρκιν, τα πάντα έδειχναν “αρκούδα”, αλλά ο Αμερικανός με 11 πόντους μέσα σε 2.30 λεπτά ισοφάρισαν 63-63 στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Ακολούθησε ρωσικό 0-9, για το 63-72, αλλά και πάλι οι Τούρκοι επέστρεψαν ισοφαρίζοντας δύο φορές με τον Σίμον, 76-76 με τρίποντο και 78-78 με βολές. Απέμεναν 5,6 δευτερόλεπτα και ο Χίγκινς βρήκε και πάλι τη λύση για το νικητήριο σουτ.

Στα 1,9 που απέμεναν η Εφές δεν πρόλαβε καν να σουτάρει και έτσι η CSKA απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Ρώσοι σούταραν πάνω από 70% στο δίποντο και είχαν 3 διψήφιους, με τον Χίγκινς να βάζει 19 και τον Χάινς 15 πόντους.

Ο Ντάνστον έβαλε 19 πόντους ακουμπόντας το ατομικό του ρεκόρ που είναι οι 21 πόντοι. Η Εφές μάζεψε 17 επιθετικά, πάλεψε για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.