“Σφιντέρσκι, λύση που συναρπάζει!”

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μιλούν στην ιταλική Corriere dello Sport για την αξία του Πολωνού στράικερ του ΠΑΟΚ και επισημαίνουν ότι η Τζένοα... καραδοκεί πάντα για την απόκτησή του

Στην Ιταλία δεν ξεχνούν τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ούτε την προσπάθεια που έκανε η Τζένοα τον περασμένο Ιανουάριο να τον αποκτήσει από την Γιαγκελόνια, χάνοντας τελικά τη “μάχη” από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα (22/3) η Corriere dello Sport κάνει ειδική αναφορά στον Πολωνό στράικερ, τον συγκρίνει με τον συμπατριώτη του Κρίστοφ Πιάτεκ, που πήρε μεταγραφή από την ομάδα της Γένοβας στη Μίλαν, και υποστηρίζει ότι η Τζένοα καραδοκεί πάντα για να “χτυπήσει” εκ νέου σε επόμενο μεταγραφικό παζάρι τον “ασπρόμαυρο” -πλέον- επιθετικό.
Ο τίτλος της Corriere Dello Sport, στο σχετικό θέμα είναι: “Σφιντέρσκι, η Πολωνία προετοιμάζει τον νέο Πιάτεκ”. Στο κείμενο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο 22χρονος παίκτης πέτυχε 8 γκολ σε 17 παιχνίδια με τη Γιαγκελόνια και έχει σκοράρει 3 γκολ σε 6 συμμετοχές στη Super League. Επίσης, ότι η Τζένοα εξακολουθεί να τον παρακολουθεί θέλοντας να πετύχει ακόμα μία… χρυσή συμφωνία, όπως αυτή με την απόκτηση του Κρίστοφ Πιάτεκ, του 23χρονου Πολωνού φορ που απόκτησε από την Κρακόβια το καλοκαίρι του 2018 με 4,5 εκατομμύρια ευρώ και πούλησε στη Μίλαν τον περασμένο Ιανουάριο με 35 εκατομμύρια!
Στο κείμενο γίνεται αναφορά στους τρεις επιθετικούς πρώτης γραμμής που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Πολωνία, τους Λεβαντόφσκι, Μίλικ και Πιάτεκ, οι οποίοι συνολικά κοστολογούνται 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο αρθρογράφος στέκεται σε αυτό για να υποστηρίξει την άποψη ότι η Πολωνία ειδικεύεται στο να παράγει και να εξάγει υψηλού επιπέδου και ποιότητας παίκτες.
Για τον Σφιντέρσκι λέει ότι μπήκε στο ραντάρ της Τζένοα πριν από λίγους μήνες, αλλά τελικά τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι το συμβόλαιο του Σφιντέρσκι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022. Για να καταλήξει: “Η Τζένοα προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τη Γιαγκελόνια τον Ιανουάριο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε, αλλά ο δρόμος παραμένει ανοιχτός. Ο Σφιντέρσκι είναι μια λύση που συναρπάζει. Το καλοκαίρι πλησιάζει”.
Δείτε το δημοσίευμα εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.