Νέο επιτραπέζιο The Lord of the Rings από την Fantasy Flight Games

Ακόμα περισσότερα ταξίδια στη Μέση-Γη.H Fantasy Flight Games ανακοίνωσε το The Lord of the Rings...

Ακόμα περισσότερα ταξίδια στη Μέση-Γη.

H Fantasy Flight Games ανακοίνωσε το The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth, ένα νέο συνεργατικό επιτραπέζιο παιχνίδι, που λειτουργεί μαζί με εφαρμογή για φορητές συσκευές.

Το συνεργατικό “The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth” είναι για 1 έως 5 παίκτες. Στο παιχνίδι οι παίκτες παίζουν σε διάφορες περιπέτειες ενός μεγαλύτερου campaign εναντίον του Sauron. Με τη βοήθεια της εφαρμογής οι παίκτες ανακαλύπτουν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα μέρη που επισκέπτονται και χειρίζονται τους εχθρούς που αντιμετωπίζουν.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο παιχνίδι να γίνεται διαφορετικό mε κάθε playthrough ανάλογα τους χαρακτήρες (φιλικούς και εχθρούς), τα skill sets και τις αντιδράσεις τους, ενώ επιπλέον προσφέρονται αρκετές επιλογές αφήγησης στην ιστορία και side quests για να ξεκλειδώσεις.

To “Journeys in Middle-Earth” θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα του εξωτερικού. Μάλιστα, το bonus pre-order – ένα playmat για τα decks των παικτών- που δίνονταν έχει ήδη εξαντληθεί. Το παιχνίδι περιέχει 6 μινιατούρες ηρώων και 23 εχθρών.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.