Περιμένει την άδεια ο Νταμπίζας για να προχωρήσει

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και πλέον περιμένει την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και πλέον περιμένει την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” θέλει να τρέξει τα θέματα των ανανεώσεων, με τους Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Μαυρομμάτη να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Οι επαφές με τους συγκεκριμένους παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, ώστε να υπογράψουν νέα συμβόλαιο, στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες να λυθεί η συνεργασία των “πράσινων” με ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα την εφετινή σεζόν, όπως ο Μουνιέ. Ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Κουλιμπαλί, με το “τριφύλλι” να περιμένει την απάντηση, στην πρόταση που έχει καταθέσει στον Αφρικανό παίκτη, για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Από εκεί και πέρα, θεωρείται σίγουρο πως θα παραχωρηθούν ως δανεικοί παίκτες, που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν, αλλά αποτελούν επένδυση για τους “πράσινους”, ενώ θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι, ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι ενδεκαδάτοι και θα κληθούν να ανεβάσουν επίπεδο το “τριφύλλι” την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.