Στην παράταση νίκησε ο Άρης

Ο Άρης επικράτησε στην παράταση του Προμηθέα με 66-65 (60-60 κ.δ.) και «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1 της Basket League.

Ο Άρης επικράτησε στην παράταση του Προμηθέα  με 66-65 (60-60 κ.δ.) και «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1 της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν την τέταρτη μόλις εντός έδρας νίκη τους, ωστόσο έδιωξαν τα μαύρα σύννεφα που τελευταία είχαν μαζευτεί πάνω από το Αλεξάνδρειο.

Ο αγώνας

Οδηγός της Πατρινής ομάδας στις αρχές της αναμέτρησης ο Μπράουν που χάρη στους πόντους του (20 συνολικά) έδωσε στον Προμηθέα διαφορά 11 πόντων (2-13), ενώ ήταν καταιγιστικός και στην συνέχεια με συνέπεια να φύγουν για την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι προηγούμενοι 29-38.

Τα φάουλ όμως που φορτώθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο Έλλις, σε συνδυασμό με την πιεστική και αποδοτική άμυνα των γηπεδούχων, ήταν τα κύρια στοιχείά για την… έγκαιρη επιστροφή του Άρη στον αγώνα. 

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 40λεπτου, ο Άρης με ηγέτες του Τζόουνς και Καϊζερ πλησίασε το σκορ μέχρι που ισοφάρισε 57-57. 

Ο αγώνας για τα επόμενα λεπτά είχε τα στοιχεία του ντέρμπι με τον Προμηθέα να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για νίκη καθώς οι παίκτες του πήραν την τελευταία επίθεση.
 
Τα συνεχόμενα λάθη (εκατέρωθεν) των τελευταίων δευτερολέπτων, οδήγησαν το ματς σε παράταση. 

Ο Άρης προηγήθηκε στις αρχές του έξτρα πεντάλεπτου με 65-50, ο Προμηθέας ισοφάρισε σε 65-65, με τον Λάκι Τζόουνς να διαμορφώνει με μία στις δύο βολές το 66-65.
 
Τον τελευταίο λόγο της αναμέτρησης είχε ο Μπράουν που επιχείρησε να… πάρει το ματς επάνω του σουτάροντας από τα 6,75 αλλά ο Σαλφτσάκης τον σταμάτησε με υποδειγματική άμυνα για να χαρίσει το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.