Ζεστή υποδοχή στη Sportexpo

Φίλοι του Άρη υποδέχτηκαν θερμά σήμερα (11/4) στη ΔΕΘ την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, στέλνοντας μήνυμα νίκης την ερχόμενη Κυριακή - Βαλεριάνος: "Θέλουμε την ψηλότερη θέση"

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε σήμερα (11/4) το απόγευμα την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη στο περίπτερο του συλλόγου στην αθλητική έκθεση Sportexpo, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι φίλοι των “κίτρινων” ζήτησαν από τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή (14/4) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα ως το φινάλε της σεζόν.
Οι παίκτες του Άρη έζησαν στιγμές λατρείας από μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Πολιορκήθηκαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα, πράγματα που χάρισαν απλόχερα στους παρευρισκόμενους. Εισέπραξαν αγάπη κι έδωσαν χαρά, μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Γιώργος Βαλεριάνος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Είπε αρχικά: “Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται, να βλέπεις φιλάθλους, παιδιά να είναι εδώ μαζί μας, να βγαίνουν φωτογραφίες, να ζούμε όμορφες στιγμές. Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.”
Μιας και αναφέρθηκε στην παρουσία μικρών παιδιών, ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι οι αθλητές αποτελούν πρότυπο γι’ αυτά. Απάντησε: “Είναι τιμή μας και ευθύνη μας αυτό!”
Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (14/4) τόνισε: “Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να κερδίσουμε το ματς”.
Για την πορεία του Άρη στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος δήλωσε: “Ο κόσμος θέλει την ψηλότερη θέση στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας”.
Όσο για την κλήση του στην Εθνική ομάδα είπε: “Είναι τιμή μου! Ο Άρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Χρειάζεται δουλειά, για να έχεις διάρκεια”.
Και για το ότι χρησιμοποιείται και στα δεξιά της άμυνας διευκρίνισε: “Όπου μου ζητήσει ο προπονητής, εκεί θα παίξω. Όπου με χρειάζεται η ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.