Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Τσέλσι (video)

Ένα γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Αλόνσο έδωσε την πολύτιμη νίκη στην Τσέλσι απέναντι στην Σλάβια και το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ένα γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Αλόνσο έδωσε την πολύτιμη νίκη στην Τσέλσι απέναντι στην Σλάβια και το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στην συμμετοχή της στον 10ο προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 2004 και μετά, οι Λονδρέζοι παρουσίασαν μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά η εμπειρία της και η αξία κάποιων παικτών ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, πέτυχε την 10η νίκη της σε 11 ματς φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ και την 5η εκτός έδρας νίκη σε 6 παιχνίδια (έχει και μία ισοπαλία)!
Μέτριο ποιοτικά εξελίχτηκε το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, με την Σλάβια να είναι πιο επικίνδυνη, αλλά η Τσέλσι ήταν αυτή που δημιούργησε την καλύτερη φάση, όταν στο 25ο λεπτό ο Γουίλιαν εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κολάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλάβια Πράγας οπισθοχώρησε και η Τσέλσι έγινε πιο πιεστική και με την είσοδο στο παιχνίδι, αρχικά του Αζάρ και στη συνέχεια του Καντέ. Στο 60ο λεπτό η Τσέλσι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Ρίντιγκερ, έδιωξε εντυπωσιακά με το δεξί πόδι ο Κολάρ. Λίγο αργότερα όμως η Σλάβια απείλησε και αυτή με το πολύ δυνατό σουτ του Τραορέ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το αριστερό χέρι ο Κέπα.

Τελικά η ομάδα του Σάρι πέτυχε το πολυπόθητο γκολ στο 86ο λεπτό, όταν μετά την σέντρα του Γουίλιαν, ο Αλόνσο βρέθηκε σε θέση φορ μέσα στην περιοχή και με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Κολάρ. 

Σλάβια Πράγας
: Κολάρ, Μπορίλ, Κουφάλ, Ντέλι, Κραλ, Στοχ (64΄Σμράλ), Ενγκαντέου-Εντγκαντουί, Μάζοπουστ (74΄Χουσμπάουερ), Σέβτσικ, Τραορέ, Ολαγίνκα (82΄Βαν Μπιούρεν)
Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέλτα, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Μπάρκλεϊ (75΄Λόφτους–Τσικ), Κόβατσιτς(68΄Καντέ), Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Ζιρού, Πέδρο (59΄Αζάρ)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.