«Στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας του»

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα 93 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Α.Σ. στο μήνυμά του τονίζει ότι ο σύλλογος διανύει τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα 93 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Α.Σ. στο μήνυμά του τονίζει ότι ο σύλλογος διανύει τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του.

Αναλυτικά:

«1926-2019
93 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
 
Σήμερα 12 Απριλίου 2019, συμπληρώνονται 93 χρόνια από την ίδρυση του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, του μεγάλου ΠΑΟΚ, που έμελλε να αποτελέσει τρόπο ζωής για εκατομμύρια πιστούς του, που τον λάτρεψαν και τον λατρεύουν και κάποιοι εξ’ αυτών έχασαν και τη ζωή τους γι’ αυτόν.

ΠΑΟΚ, η ομάδα που ποτέ δεν κατέφυγε σε αυτάρεσκους, βαρύγδουπους, αλλά κενούς περιεχομένου τίτλους (βασιλιάς, βασίλισσα, αυτοκράτορας κλπ.), όπως άλλα Σωματεία.

Ίσως, ο τίτλος επαναστάτης να είναι αυτός που πραγματικά ταιριάζει καλύτερα σε αυτόν τον πραγματικά μεγάλο Σύλλογο. Τον Σύλλογο φόβητρο, που ενώνει δήθεν αιωνίους αντιπάλους, πράσινους, κόκκινους, κίτρινους κλπ., όλους εναντίον του.

Στο κατώφλι των πρώτων 100 χρόνων του, ο Δικέφαλος του Βορρά οδεύει, ευρισκόμενος στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας του, με τμήματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά να διεκδικούν τα περισσότερα πρωτιές και τίτλους και σε κάθε περίπτωση να αγωνίζονται με ψηλά το κεφάλι, έχοντας επιπλέον ακαδημίες που πρωταγωνιστούν, κατακτώντας διακρίσεις και, παράλληλα, μεταλαμπαδεύουν στα αετόπουλα την αγάπη για τα 4 γράμματα.

Με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη να αφήνει ήδη ανεξίτηλα τα σημάδια της στην «εποχή ΠΑΟΚ» που ζούμε, με τα δύο μεγαλύτερα ιδιωτικά στάδια, Τούμπα και Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον και την υποχρέωση να παραδώσει στην επόμενη γενιά ΠΑΟΚτσήδων ένα ακόμη μεγαλύτερο, αλλά πάντα περήφανο Σωματείο.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…

 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.