Το Star Wars: The Rise of Skywalker ακολουθεί time jump

"Έχει περάσει λίγος καιρός"Στο πάνελ του "Episode 9" στο Star Wars Celebration 2019, ο σκηνοθέτης...

“Έχει περάσει λίγος καιρός”

Στο πάνελ του “Episode 9” στο Star Wars Celebration 2019, ο σκηνοθέτης της ταινίας, J.J.Abrams, αποκάλυψε ότι το φιλμ δεν θα συνεχίσει την ιστορία άμεσα μετά τα γεγονότα του “The Last Jedi”.

“Η ταινία δεν συνεχίζει αμέσως μετά την προηγούμενη ταινία – έχει περάσει λίγος καιρός”, είπε ο Abrams. “Αυτή είναι μια περιπέτεια για όλη την ομάδα. Ένα από τα ωραία κομμάτια της ταινίας είναι η δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων. Είναι υπέροχοι μαζί. Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος να δείτε”.

Ο Abrams έδειξε μια φωτογραφία με το βασικό cast έξω από το Millennium Falcon σε ένα δάσος. Στην εικόνα βλέπουμε τους Rey, Finn, Poe, BB-8, Chewbacca και C-3PO.

SW9

Αργότερα στο πάνελ, η Daisy Ridley τόνισε εκ νέου ότι υπάρχει time jump. Σε απάντηση ερώτησης από τον παρουσιαστή του πάνελ, Stephen Colbert, για το αν η Rey είχε χρόνο να διαβάσει τα βιβλία των Jedi που πήρε από τον ναό του Ahch-to, απάντησε ότι η Rey θα είχε καταφέρει να διαβάσει μερικά μέχρι την στιγμή που ξεκινά το “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Στο πάνελ επίσης μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για την χαρακτήρα της Naomi Ackie, που μπορεί να είναι ή να μην είναι κόρη του Lando και το πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από υπάρχουσες σκηνές της Leia.

Το “Star Wars: The Rise of Skywalker” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ). Σύμφωνα με το CEO της Walt Disney Co. , Bob Iger, οι ταινίες “Star Wars” θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του “Star Wars: Episode IX”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.