Όγδοο συνεχόμενο για την Γηραιά Κυρία (video)

Χρυσή σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Γιουβέντους με την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα κατάφερε με νίκη 2-1 απέναντι στην Φιορεντίνα!

Χρυσή σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Γιουβέντους με την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τα κατάφερε με νίκη 2-1 απέναντι στην Φιορεντίνα! 

Μουδιασμένοι και προβληματικοί αμυντικά οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ απέναντι στην Φιορεντίνα. Ο Μιλένκοβιτς ξεκίνησε και τελείωσε την φάση με την οποία οι βιόλα του Βιτσέντζο Μοντέλα πήραν το προβάδισμα στο 5ο λεπτό!

Η Γιουβέντους είχε εμφανές πρόβλημα γρήγορης μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν πολλάκις και με αιχμές τους Μιραλάς, Κιέζα και Σιμεόνε απείλησαν αρκετά στις αντεπιθέσεις. 

Ο Μιραλάς ήταν άστοχος στο 11ο λεπτό! Ο Σιμεόνε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από θέση όφσαϊντ στο 26′ και το γκολ δεν μέτρησε σωστά ενώ ο Κιέζα σημάδεψε το δοκάρι στο 34ο λεπτό!

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε ξανά και η Γιουβέντους ισοφάρισε με κεφαλιά του Σάντρο στο πρώτο δοκάρι σε κόρνερ του Πιάνιτς (37′). Το ημίχρονο εληξε 1-1 γιατί ο Κιέζα και πάλι σημάδεψε το δοκάρι στο 43ο λεπτό!

Σαφέστατα βελτιωμένη και εξίσου τυχερή η Γιουβέντους ευτύχησε να σκοράρει με την πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία στο δεύτερο ημίχρονο με αυτογκόλ του Πετσέλα από γύρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Αλέγκρι αρχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν αυτοί να χάνουν τις ευκαιρίες καθώς Κουαδράδο (63′) και Πιάνιτς (64′) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λαφόντ!

Η Γιούβεντους είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν δημιούργησε άλλη μεγάλη φάση! Την τελευταία σπουδαία ευκαιρία έχασε η Φιορεντίνα στο 90ο λεπτό με τον Σέζνι να σταματάει σε τετ-α-τετ τον Νταμπό. Το 2-1 έμεινε και το πάρτυ… άρχισε!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Σέζνι – Κανσέλο, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Σάντρο – Πιάνιτς (65′ Μπετανκούρ), Τσαν, Ματουιντί – Κουαδράδο (87′ Ντε Σίλιο), Μπερναρντέσκι (74′ Κεν), Κ. Ρονάλντο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : Λαφόντ – Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Τσεκερίνι – Μιραλάς (80′ Φερνάντες), Νταμπό, Βερτού, Μπενάσι (73′ Ζέρσον), Χάντσκο – Κιέζα (66′ Μουριέλ), Σιμεόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.