“Ας χάσουμε 8-0 αρκεί να μην το πάρει η Λίβερπουλ”

Αυτή είναι η άποψη ενός οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες πριν το “ντέρμπι” με την Σίτι. Υπάρχουν κι άλλες εξίσου ακραίες... η γενική ιδέα για το αποψινό ματς είναι, η Λίβερπουλ να μην πάρει πρωτάθλημα και όλα καλά!!

Αυτή είναι η άποψη ενός οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες πριν το “ντέρμπι” με την Σίτι. Υπάρχουν κι άλλες εξίσου ακραίες… η γενική ιδέα για το αποψινό ματς είναι, η Λίβερπουλ να μην πάρει πρωτάθλημα και όλα καλά!!!

Το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ έχει πέσει κάτω από το 1,50 σε απόδοση! Όχι ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει να δώσουν το παιχνίδι στην Σίτι αλλά… οι γαλάζιοι είναι λίγο καλύτεροι από την Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ… το λίγο είναι με ειρωνική διάθεση!

Ο κύριος που κέρδισε τον τίτλο στο θέμα μας λέγεται Dibbsy και είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Είμαι οπαδός της Γιουνάιτεντ από το 1957 και θέλω η Σίτι να σταματήσει την Λίβερπουλ. Ας χάσουμε 8-0 αρκεί να μην το πάρει η Λίβερπουλ. Αν πάρουν το πρωτάθλημα θα μας ζαλίσουν και σίγουρα δεν θέλω να τους ακούω.»

Εξίσου ακραίος και ο Jason : «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σιχαίνομαι που το λέω, σήμερα θα στηρίξω την Σίτι» ανέφερε και πρόσθεσε «στα παιδικά μου χρόνια, την δεκαετία του ’80, όταν κέρδιζαν τα πάντα δεν μας άφηναν σε ησυχία, απλά δεν θέλω να πάρουν το πρωτάθλημα.»

Το 0-8 στο οποίο αναφέρθηκε ο Dibbsy δεν είναι και απίθανο σενάριο! Εκτός από την εικόνα αδιαφορίας των παικτών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο πρόσφατο 4-0 από την Εβερτον, το 0-8 δεν είναι και μακριά από το 1-6 της σεζόν 11/12 με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο για να μην ξεχνιόμαστε!!

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ πάντως, ο Jacinta βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να νικήσει η Γιουνάιτεντ την Σίτι και να πάρει η δική του ομάδα τον πρώτο λόγο για τον τίτλο : «Πρέπει πριν το ματς να παίξει στο Ολντ Τράφορντ ο ύμνος του Champions League μόνο έτσι μπορεί να φοβηθεί η Σίτι και να χάσει.»

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και μια σύμπτωση που δεν πρέπει να προσπερνάμε εύκολα. Την πρώτη του χρονιά στην Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε με 4-0 στην έδρα της Έβερτον.

Το καλοκαίρι πούλησε οκτώ παίκτες και η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά μαζεύοντας 100 βαθμούς! 

Ο Σόλσκιερ έχει μιλήσει για εκκαθάριση το καλοκαίρι και το σενάριο της πρώτης χρονιάς του Καταλανού είναι ένα που μπορεί να τον κάνει να σκεφτεί «ίσως μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό». Στο μέλλον όμως γιατί απόψε το ματς θέλει ελπίδα, τύχη, άμυνα και όπως έλεγε και το τραγούδι του Κώστα Τουρνά «μια βροχή, μια βροχή θα μας σώσει, μια βροχή να μην γίνει αγών.» 



 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.