Ντιόγκο: «Θα περάσουμε στον τελικό»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα περάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσοχή από τους «ερυθρολεύκους» στη ρεβάνς της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα περάσει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσοχή από τους «ερυθρολεύκους» στη ρεβάνς της Κρήτης με τον ΟΦΗ, προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης η ομάδα του, μετά τη νίκη 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρχικά, ο Ντιόγκο τόνισε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε σήμερα, γιατί ο ΟΦΗ είχε «κλειστεί» πολύ πίσω και μας δυσκόλεψε. Το γεγονός ότι κερδίσαμε 1-0 είναι το πιο σημαντικό».

Στην συνέχεια τόνισε για τη ρεβάνς της Κρήτης: «Θα είναι πολύ δύσκολο, όπως έγινε και στο πρωτάθλημα στο γήπεδό τους και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να περάσουμε».

Τέλος, τόνισε για την στήριξη του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Είμαστε πολύ τυχεροί και ευχαριστημένοι που τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας, ακόμα κι όταν δεν ήμαστε σε καλή μέρα, με τη βοήθειά τους μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.