Τα δίνει όλα για να κρατήσει τον Γκριεζμάν η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει στον Αντουάν Γκριεζμάν μια τεράστια προσφορά, στην προσπάθεια της να τον σταματήσει από οποιεσδήποτε σκέψεις για φυγή μετά το τέλος της σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει στον Αντουάν Γκριεζμάν μια τεράστια προσφορά, στην προσπάθεια της να τον σταματήσει από οποιεσδήποτε σκέψεις για φυγή μετά το τέλος της σεζόν.

Ο σουπερστάρ της Ατλέτικο είναι στόχος της ανταγωνίστριας Μπαρτσελόνα, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία ομάδα που θέλει εδώ και χρόνια τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η Ατλέτικο αρνείται να τον αφήσει να φύγει χωρίς μάχη και παρόλο που του έδωσε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, είναι διατεθειμένη να τον «χρυσώσει» δίνοντας του αμοιβή που θα αγγίζει τις 300,000 λίρες την εβδομάδα.

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ότι θα παραμείνει στην Ατλέτικο και θεωρείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ισπανία, ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες, ότι θα κάνουν το παν για να διατηρήσουν τον Γκριεζμάν στο δυναμικό τους.

Η Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο ανασυγκρότησης που αναμένεται το καλοκαίρι, έχει ως πρώτο στόχο της την απόκτηση του Γκριεζμάν και παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μία τεράστια ρήτρα αποδέσμευσης οι Καταλανοί πιστεύουν ότι με περίπου 100.000.000 ευρώ θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν.

Η Utd παρακολουθεί και αυτή τις εξελίξεις και πιστεύει ότι μπορεί ο Πολ Πογκμπά, με τον οποίο ο Γκριεζμάν είναι στενός φίλος, να αποδειχτεί ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού για τον αγγλικό σύλλογο.  

Η Ατλέτικο λοιπόν φαίνεται ότι θα κάνει το παν για να κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό και τα επόμενα χρόνια στην Μαδρίτη, καθώς πιθανή μεταγραφή του 27χρονου σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, θα ήταν ένα δυνατό χτύπημα για το πρεστίζ του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.