Μποχωρίδης: «Έχουμε κίνητρο» (video)

13/11/2018 • 14:19
Λευτέρης Μποχωρίδης.
  • shares
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε στη media day του Άρη ότι η ομάδα του έχει κίνητρο απέναντι στη Ντνίπρο παρά το γεγονός ότι το αυριανό παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα σίγουρα έχει κίνητρο. Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με το Περιστέρι».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν το ματς:
«Πρέπει να κάνουμε μία προετοιμασία. Κάθε φορά παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αδιαφορία. Θα μπούμε δυνατά ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το κίνητρο:
««Σίγουρα θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Η νίκη κόντρα στον Κολοσσό ήταν σημαντική. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς με Κολοσσό:
 «Βοήθησαν όλα τα παιδιά. Μπήκε ο Φλιώνης με τον Σλαφτσάκη και έδωσαν πολύ ενέργεια».

Για το αν περιμένουν βοήθεια του κόσμου κόντρα στο Περιστέρι:
«Συζητάμε για αυτό αρκετά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να μας βοηθήσει να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας μέσα στο γήπεδο, να διορθώσουμε την εικόνα μας και να τους το ανταποδώσουμε με θετικό αποτέλεσμα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.