Λουτσέσκου: «Πρώτα ο Πλατανιάς και μετά ο τελικός» (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι για την ομάδα του προέχει το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και όχι ο τελικός του Κυπέλλου, ενώ στάθηκε για ακόμη μία φορά στις δικαστικές αποφάσεις που δεν άφησαν την ομάδα του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι για την ομάδα του προέχει το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και όχι ο τελικός του Κυπέλλου, ενώ στάθηκε για ακόμη μία φορά στις δικαστικές αποφάσεις που δεν άφησαν την ομάδα του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Τι περιμένετε από το ματς με Πλατανιά που θα έχει και κόσμο στις εξέδρες;

Είναι μεγάλη έκπληξη. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους. Περιμένω να έχουμε πολλούς φιλάθλους είναι το τελευταίο ματς της σεζόν Θέλουμε να επικροτήσουμε τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια όλης της χρονιάς. Κανονικά θα ‘έπρεπε ένα μεγάλο πάρτι. Το αξίζαμε αυτό. Δυστυχώς είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν χαρήκαμε την επιτυχία μας. Είναι ντροπή γι΄αυτούς που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις. Ντρεπόμαστε γιατί ο κόσμος περίμενε τόσα χρόνια το πρωτάθλημα και τελικά το χάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Θα μείνει αυτό που έγινε στις ψυχές μας, ως μια άσχημη στιγμή. Θα κρατήσουμε μέσα μας μία μεγάλη αναστάτωση.
Κάποιοι κακοί άνθρωποι θέλησαν να στερήσουν τον τίτλο από την ομάδα μας και το κατάφεραν. 

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα ενόψει τελικού;

Όπως συζητήσαμε όλη τη χρονιά πάμε βήμα με βήμα. Προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου. Θέλουμε να δώσουμε χαρά τους φιλάθλους μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μετά θα σκεφτούμε τον τελικό. Λογικό είναι στο μυαλό των παικτών να είναι ο τελικός του επόμενου Σαββάτου. Είναι ένα τρόπαιο που πέφτει στο τραπέζι. Όλοι ξέρουν ότι αυτή είναι η νοοτροπία μας. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτούμε τρόπαια. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο τρόπος που μας οδήγησε στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία γιατί έτσι γίνεσαι όλο και καλύτερος.
Στο τέλος αυτό που μένει, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η νοοτροπία. Αν το ταλέντο συνδυάζεται με την καλή νοοτροπία, αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός.
Δεν θεωρώ ότι υπήρχε κρίσιμο σημείο μέσα στη σεζόν. Έλεγα δώστε μας χρόνο και θα δείτε τα αποτελέσματα.
Θυμηθείτε ότι υπήρχε νέος προπονητής, νέοι παίκτες. Χρειαζόταν χρόνος για να γίνουμε πραγματική ομάδα. Αυτό που θέλαμε είναι βήμα βήμα να γίνει καλύτερη η ομάδα και τα καταφέραμε. Καταφέραμε να έχουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας χωρίς κόσμο στον πρώτο γύρο. Στον 2ο γύρο είχαμε βέβαια κάποιες απώλειες. Το μυαλό παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Καταφέραμε να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στο παιχνίδι που παίζαμε και σε αυτά που ακολουθούσαν. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι. Είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Είναι πολλά θέματα και τελικά το γήπεδο αποδείχτηκε ότι είναι το τελευταίο που παίζει ρόλο. Ο κόσμος ξέρει, είναι φυσιολογικό να ξέρει.

Οι σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά

Πρέπει να σεβαστούμε τον Πλατανιά. Είναι ο επόμενος αντίπαλος μας. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αυτός. Ξέρω ότι χωρίς προσπάθεια μέσα στο γήπεδο δεν έρχεται η νίκη. 

Πιστεύετε ότι ο Πρίγιοβιτς θα κατακτήσει τον τίτλο του 1ου σκόρερ;

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ο Πρίγιοβιτς έκανε πολλή δουλειά για την ομάδα. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες. 
Θέλουμε να είμαστε μία νικήτρια ομάδα. Αυτό είναι που εκτιμώ στον Πρίγιοβιτς. Ότι έπαιξε για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Θέλω να βγει πρώτος σκόρερ το αξίζει και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα τον βοηθήσουμε να φτάσει σε αυτό τον στόχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.