Μορφέσης: «Ομάδα με προσωπικότητα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης. Ο Έλληνας Ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτριές του έδειξαν χαρακτήρα και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Αϊντχόφεν.

Αρχικά, ο Μορφέσης τόνισε: «Ήμουν ήρεμος όπως και όλη η ομάδα, σε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε την Ουγγαρία, όπως και εκείνη εμάς βεβαίως. Αποδείξαμε άλλη μία φορά ότι αυτή η ομάδα φορμαρίζεται όταν πρέπει. Οι κοπέλες μας έχουν προσωπικότητα και είναι πρωταγωνίστριες κι αυτό το δείχνουν σε τέτοια παιχνίδια».

Και συμπλήρωσε: «Όταν πέρασαν μπροστά με το γκολ της Μπούικα (11-10) ταρακουνήθηκα μεν αλλά δεν φοβήθηκα. Το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ μας γιατί επιβάλαμε το ρυθμό και εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τις φουνταριστές μας και τις αποβολές που πήραμε. Καταφέραμε ακόμη να κλείσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, πλην της Μπούικα. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι για αυτό το ματς. Νιώθω τιμή και υπερηφάνεια που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Ασημάκη τόνισε: «Για να φτάσουμε πάλι σε τελικό, σημαίνει ότι προφανώς είμαστε μάλλον πολύ καλή ομάδα. Επομένως όχι πυροτέχνημα, μετά το χρυσό στη Σαγκάη. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι όπως το είχαμε υποσχεθεί, αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα. Η δουλειά του φουνταριστού είναι να τρώει… ξύλο και να κερδίζει αποβολές. Έ, αυτό έκανα και εγώ σήμερα».

Επίσης, η Αντιγόνη Ρουμπέση συμπλήρωσε: «Είχαμε πάθος από το πρώτο λεπτό. Θέλαμε να βρεθούμε σε έναν ακόμη τελικό και το καταφέραμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα, όπως αποδείχτηκε. Ο επόμενος στόχος μας, το επόμενο βήμα, είναι το Προολυμπιακό της Τεργέστης γιατί θέλουμε να είμαστε στο Λονδίνο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε το χρυσό εδώ στο Αϊντχόφεν. Αν μάλιστα είναι η Ρωσία απέναντι μας, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς για την ήττα μας στον τελικό του Ζάγκρεμπ πριν 2 χρόνια».

Τέλος, η Κική Λιόση υπογράμμισε: «Το πιστεύαμε από την αρχή. Όταν είδαμε ότι η Ουγγαρία θα είναι αντίπαλος μας στον ημιτελικό, το είπαμε ότι θα περάσουμε εμείς. Είμαστε ψυχάρες μεγάλες. Θα το λέω πάντα αυτό. Ήμασταν 3 γκολ μπροστά, βρεθήκαμε ένα πίσω, αλλά σαν τεράστια ομάδα που είμαστε δεν το βάλαμε κάτω. Είμαστε η κορυφαία εθνική ομάδα όλων των σπορ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τους προπονητές μας. Το άγχος και η πίεση πάνω μας ήταν μεγάλα. Είναι τιμή που είμαι αρχηγός σ’ αυτή την Εθνική ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.