Χωρίς πέντε στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καπίνο, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο, αλλά και το Ζεσουάλδο Φερέιρα πάει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για το ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.

Χωρίς τους Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καπίνο, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο, αλλά και το Ζεσουάλδο Φερέιρα πάει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός για το ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και θα αφήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι το κοουτσάρισμα στο βοηθό του Ζοζέ Γκόμεζ, αποφάσισε να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τοτσέ και Σεϊταρίδης.

Στη προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης και Τοτσέ, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Καπίνο υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (20.12 – 14:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2011-2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.