Πέκοβιτς: «Αναπόφευκτα τα δικαστήρια»

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/04/2016 • 11:45
O Νίκολα Πέκοβιτς
  • shares
Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου φάνηκε να επιμένει στην απόφασή του να αγωνιστεί η σερβική ομάδα στο Eurocup, παρά τις απειλές τις παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Χαρακτηριστικά, ο Πέκοβιτς τόνισε: «Στη συνάντηση που είχαμε αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο Eurocup. Στη συνέχεια ήρθε η απόφαση της FIBA και πλέον αν δεν αλλάξει η στάση της, νομίζω πως η προσφυγή στα δικαστήρια είναι αναπόφευκτη. Η Παρτιζάν δεν δέχεται την απόφαση της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει εκτός παρκέ και όχι εντός. Εμείς ως Παρτιζάν θέλουμε πάρα πολύ να αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, καθώς έτσι θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε χορηγούς. Η συμμετοχή μας στο Eurocup αυξάνει τις πιθανότητες μας να φέρουμε καινούριους χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51