Πέκοβιτς: «Αναπόφευκτα τα δικαστήρια»

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/04/2016 • 11:45
O Νίκολα Πέκοβιτς
  • shares
Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου φάνηκε να επιμένει στην απόφασή του να αγωνιστεί η σερβική ομάδα στο Eurocup, παρά τις απειλές τις παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Χαρακτηριστικά, ο Πέκοβιτς τόνισε: «Στη συνάντηση που είχαμε αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο Eurocup. Στη συνέχεια ήρθε η απόφαση της FIBA και πλέον αν δεν αλλάξει η στάση της, νομίζω πως η προσφυγή στα δικαστήρια είναι αναπόφευκτη. Η Παρτιζάν δεν δέχεται την απόφαση της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει εκτός παρκέ και όχι εντός. Εμείς ως Παρτιζάν θέλουμε πάρα πολύ να αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, καθώς έτσι θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε χορηγούς. Η συμμετοχή μας στο Eurocup αυξάνει τις πιθανότητες μας να φέρουμε καινούριους χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2018 • 08:08

Μεγάλα ματς που υπόσχονται θέαμα σε Ολλανδία, Γαλλία και Αυστρία

Το κίνητρο της Ρόζενμποργκ, οι ισορροπίες στα ντέρμπι της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας όπως και οι ικανότητες των αουτσάϊντερ κόντρα στην Νάπολι και την Άρσεναλ μας δίνουν ιδέες στο σημερινό κουπόνι

19/09/2018 • 10:52