Πέκοβιτς: «Αναπόφευκτα τα δικαστήρια»

Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/04/2016 • 11:45
O Νίκολα Πέκοβιτς
  • shares
Στις δικαστικές αίθουσες θα δοθεί η συνέχεια της κόντρας μεταξύ της Παρτιζάν και της FIBA, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου φάνηκε να επιμένει στην απόφασή του να αγωνιστεί η σερβική ομάδα στο Eurocup, παρά τις απειλές τις παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Χαρακτηριστικά, ο Πέκοβιτς τόνισε: «Στη συνάντηση που είχαμε αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στο Eurocup. Στη συνέχεια ήρθε η απόφαση της FIBA και πλέον αν δεν αλλάξει η στάση της, νομίζω πως η προσφυγή στα δικαστήρια είναι αναπόφευκτη. Η Παρτιζάν δεν δέχεται την απόφαση της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ. Η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει εκτός παρκέ και όχι εντός. Εμείς ως Παρτιζάν θέλουμε πάρα πολύ να αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, καθώς έτσι θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε χορηγούς. Η συμμετοχή μας στο Eurocup αυξάνει τις πιθανότητες μας να φέρουμε καινούριους χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.