Τέρι: «Κάποια στιγμή στον πάγκο της Τσέλσι»

Ο Τζον Τέρι εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι στο μέλλον, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή αναζητεί ομάδα, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Τζον Τέρι εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στον πάγκο της Τσέλσι στο μέλλον, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή αναζητεί ομάδα, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο 37χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και πως όταν αποφασίσει να αποσυρθεί, θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική, έτσι ώστε μια ημέρα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου.

Αρχικά, ο Τέρι δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Αν τύχει και δεν καταφέρω να βρω ομάδα, τότε πραγματικά θ’ αποσυρθώ απόλυτα περήφανος και χαρούμενος για ό,τι έχω ζήσει και ό,τι έχω καταφέρει. Ωστόσο, έχω ακόμα μεγάλη επιθυμία να συνεχίσω να παίζω, εφόσον βρεθεί κάτι απόλυτα σωστό για εμένα και την οικογένειά μου. Έχω βρεθεί στην καλύτερη φυσική κατάσταση των τελευταίων 8-10 ετών της καριέρας μου. Είχα εκπληκτικό καλοκαίρι γιατί ξέφυγα και έκανα πραγματικές διακοπές με την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος αμυντικός υπογράμμισε: «Ακόμα κι αυτό, όμως, δεν μου… έκλεισε τον διακόπτη. Έχω το ποδόσφαιρο στο αίμα μου. Θα αποφασίσω τι θα κάνω σε λίγες εβδομάδες. Υπάρχουν προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, υπάρχουν προτάσεις και για την τηλεόραση, υπάρχει και για την προπονητική. Είναι αλήθεια ότι θέλω να βρεθώ στον πάγκο της Τσέλσι, αλλά αυτό είναι ένα σχέδιο που θα πάρει… 5-8 χρόνια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.